2777
2789
عنوان

کسی با دم نوش نیوشا لاغر شده؟

117 بازدید | 18 پست

به نظرم خیلی تبلیغاتش عجیبه میگن تو چهل روز ده کیلو کم میکنی

یه بار برا همیشه بگین خوبه یا نه

میشه واسه براورده شدن حاجت من یه صلوات بفرستین؟......ممنون
نه همچین چیزی نیست مطمن باش

میدونی کدوم رو میگم؟  خیلی تو گروه های زنان زایمان تبلیغ میکنن برا لاعری بعد از زایمان 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دایی و زندایی شوهذم نمایندگی شو دارن دوتاشونم خوردن حسابی لاغر شدن،ولی من جرئت نمیکنم بگیرم،چون بقیه میگن فایده نداره و الکیه و فلان،ولی من بیشتر بخاطر هزینه ش نمیکیرم چون میگن توی دوره دوم تازه شروع میکنی ورن کم کنی،نمیدونم.میترسم بگیرم لاغر نشم گرونم هس بخوای دو دوره بگیری

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
من دایی و زندایی شوهذم نمایندگی شو دارن دوتاشونم خوردن حسابی لاغر شدن،ولی من جرئت نمیکنم بگیرم،چون ب ...

من تو دوره اول ببینم واقعا لاغر شدم بازم میگیرم 

دوست دارم یکی که خودش مصرف کرده بیاد نظر بده همین حوری سر هوا نگیم خوبه یا بد

نیوشا رو نمیدونم اما خواهرشوهرم از ۵۰۴۰ خرید با ضمانت اما گفت بدتر چاق شدم اشتهامو باز میکرد

خدا لعنتشون کنه 

من تو دوره اول ببینم واقعا لاغر شدم بازم میگیرم  دوست دارم یکی که خودش مصرف کرده بیاد نظر بده ...

خب بدیش اینه میگن تو دوره دوم کاهش وزن داری دوره اول نداره برا همین دوره اول نتیجه هم نگیری مجبوری دوره دومو بخری.

یکی همینجا یه شماره بم داد گف با ضمانت میدم اگه نتیجه نگیری پس میدی پولتو برمیگردونن،نمیدونم اونم نیوشا بود یا نه،میگف دمنوش لاغریه.نزنگیدم من

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
خب بدیش اینه میگن تو دوره دوم کاهش وزن داری دوره اول نداره برا همین دوره اول نتیجه هم نگیری مجبوری د ...

یکی به من مشاوره داد ولی چیزی نگفت فردا به روش میارم میگم اینجوری شنیدم 

من فکرکنم 220 این حدودا دادم تابستون پارسال، اما اثر نداشت، اسم نوشتم باشگاه از فردا میخام برم

برا منم گفت دوست و پنجاه میشه و کلی تبلیغ کرداااا

یکی به من مشاوره داد ولی چیزی نگفت فردا به روش میارم میگم اینجوری شنیدم 

من قرص تینوئید شنیدم معجزه میکنه،بچه ها همینجام میگفتن استفاده کردم عالی وزن کم میکنه،میگفتن بی عارضه ترین داروی لاغریه چون تاثیر میذاره رو اشتها و اشتها رو تقریبا صفر میکنه،ولی من سه تا داروخونه پرسبدم بخرم یکیشون که گف غیرقانونیه،اون دوتام اصن نمیدونستن چیه یکیش میگفت اگه ماهواره ایه ما نداریم،ولی بچه ها اینجا میگفتن تجویز دکتر بوده داروخونه ها دارن.نمیدونم والا.