2777
2789

سلام لطفا هر چه سریعتر راهنماییم کنید

خیلی نگرانم

من چن روزی تا پریودم مونده 

امروز در حین رابطه همسرم کنترلشو از دست دادو..😢😢

البته بلافاصله دوتا قرص لنژول باهم خوردم ولی باز هم مطما نیستم لطفا کمکم کنین چیکار کنم مطماشم

تعداد رای : 3
نظرسنجی
بله
1
33%
خیر
2
66%

فقط 32 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
این قرص رو نمیشناسم اما اگر قرص جلوگیری هست و بلافاضله خوردی باردار نمیشی البته توی دستورش نگاه ک نب ...

ببخشید اسمشو اشتباه گفتم منظورم لوونورژسترل

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله یکو نیم بود یعنی هیچ جایه نگرانی نیست؟؟😍😍😍

فکر نکنم ,چون بسته بندیش قرصش فقط یکی هست,معمولا تا دو یا سه روز بعد از نزدی,کی قرص رو میشه خورد ک بهترین زمان همون روز اول هست

و خدا هست ....
فکر نکنم ,چون بشته بندیش قرصش فقط یکی هست,معمولا تا دو یا سه روز بعد از نزدی,کی قرص رو میشه خورد ک ب ...

ممنونم ازتون

1
5
10
15
20
25
30
35
40
توی دز مصرفی دقت کنید شما دو تا یک و نیم خوردین مواظب باشید بخودتون اسیب نزنید

بله نباید دوتا میخوردم هول شدم چون سنمم کم هس خیلی نگران بارداریم ۱۶ سالمه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم نمیخوام بترسی چند نفر میشناسم با وجود خوردن قرص اورژانسی باردار شدن 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

زمان تخمک ریزی من ۱۸ تیر بوده و من یک مرداد رابطه داشتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمان تخمک ریزی من ۱۸ تیر بوده و من یک مرداد رابطه داشتم

اهان خب امکانش کمه ولی کلا یادت باشه تو سال زیاد نباید از قرص اورژانسی استفاده کنی چون خودش هورمون ها را بهم میریزه 😊

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
بله نباید دوتا میخوردم هول شدم چون سنمم کم هس خیلی نگران بارداریم ۱۶ سالمه

در طول سال شنیدم ک میگن فقط یکبار حق خوردن قرص اورژانسی دارین چون ممکنه هورمونا رو بهم بریزه. از یه روش پیشگیری استفاده کنید ک بعدش انقد استرس نداشته باشید

و خدا هست ....

احتمالا ساعاتی ک باید میخوردن رو اشتباه خوردن چون زمان بندی داره. این قرصی ک این خانم خورده مطمئن ترین و کم عوارض ترینشه. چون ال دی و غیره حالات تهوع میاره اصولا و قرص ممکنه دفع بشه

و خدا هست ....
احتمالا ساعاتی ک باید میخوردن رو اشتباه خوردن چون زمان بندی داره. این قرصی ک این خانم خورده مطمئن تر ...

نه اخه یکی دو نفر نبودن کلا خیلی دیدم حتی تو همین سایت و اینکه هر روش جلوگیری درصد خطا داره کلا وقتی اون بالایی بخواد کاری نمیشه کرد