عزیزم نمیخوام بترسی چند نفر میشناسم با وجود خوردن قرص اورژانسی باردار شدن
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
زمان تخمک ریزی من ۱۸ تیر بوده و من یک مرداد رابطه داشتم
اهان خب امکانش کمه ولی کلا یادت باشه تو سال زیاد نباید از قرص اورژانسی استفاده کنی چون خودش هورمون ها را بهم میریزه 😊
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
بله نباید دوتا میخوردم هول شدم چون سنمم کم هس خیلی نگران بارداریم ۱۶ سالمه
در طول سال شنیدم ک میگن فقط یکبار حق خوردن قرص اورژانسی دارین چون ممکنه هورمونا رو بهم بریزه. از یه روش پیشگیری استفاده کنید ک بعدش انقد استرس نداشته باشید
عزیزم نمیخوام بترسی چند نفر میشناسم با وجود خوردن قرص اورژانسی باردار شدن
احتمالا ساعاتی ک باید میخوردن رو اشتباه خوردن چون زمان بندی داره. این قرصی ک این خانم خورده مطمئن ترین و کم عوارض ترینشه. چون ال دی و غیره حالات تهوع میاره اصولا و قرص ممکنه دفع بشه
احتمالا ساعاتی ک باید میخوردن رو اشتباه خوردن چون زمان بندی داره. این قرصی ک این خانم خورده مطمئن تر ...
نه اخه یکی دو نفر نبودن کلا خیلی دیدم حتی تو همین سایت و اینکه هر روش جلوگیری درصد خطا داره کلا وقتی اون بالایی بخواد کاری نمیشه کرد