2777
2789
عنوان

بچه ها رفتم دکتر حالم گرفته شد

| مشاهده متن کامل بحث + 14866 بازدید | 91 پست
گرید یعنی درجه..یعنی مال من خفیفه..تا گرید 3 هست..مشکل من رو دکتر گفت رکتوسل..افتادگی نیست..گفت نهایت یه عمل زیباییه که اونم اصلا اجباری نیست
الهی در شب فقرم بسوزان ولی محتاج نامردان مگردان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به من گفت به علت زور زدن زیاد موقع زایمان هست..ببخشید دیواره ی مقعد چسبیده س به واژن..مال من دیواره ی مقعد که رکتوم بهش میکن..همون انتهای روده ی بزرگ متورم شده و از واژن زده بیرون..البته دکتر گفت اصلا نگران نباش..اکثرا دارن..نهایت اگه خواستی عمل زیبابیی کن
ای بابا...بیچاره زنا بخدا...امشب کل بدبختی زنها رو از بکلرت و بارداری و زایملن و شیر دهی برا شوهرم توضیح دادم...اخرش فقط گفت عب نداره بهشت زیر پاتون....که اونم چون زیاظ غیبت میکنید نمیرید
همه زندگیم سلنا و سینا❤👫
اره خب زایمانم تاثیر داره ولی بیشترش برای بارداری من خودمم سزارین خواستم و شدم ولی شما فکر کن 9 ماه بارداری 2-3 ماه اخر 7-8 کیلو یا بیشتر وزن جنین و جفت این مشکلاتو به وجود میاره حالا با زایمان یکم بیشتر
افتادگی رو نمیدونم..افتادگی به دلیل رعایت نکردن بعد از زایمان هم هست..یا همین طناب زدن میگن افتادگی میاره..اما مشکل منو دکترم گفت دقیقا یا به علت یبوست خیلی زیاد و شدیده یا زور زدن حین زایمان..منم که یبوست نداشتم