2777
2789
عنوان

کم کاری تیرویید.

528 بازدید | 36 پست

سلام دوستان....من هفت ماهه فهمیدم کم کاری دارم و از اون موقع قرص مصرف میکنم.....اولین بار که فهمیدم tsh  ام ۱۰ بود ،که دکترم گفت نصف قرص لووکسین استفاده کن و دو ماه دیگه بیا دوباره برا ازمایش.....بعد از دو ماه tsh ام شد،۰/۷ که دکترم گفت خیلی خوبه ،همین نصف قرص و ادامه بده و دو سه ماه دیگه بیا.....باز الان که رفتم ازمایش tshام شده ۳/۵ .

دارم دق میکنم بخدا.....علت این همه نوسان چیه ؟ کسی بوده مثل من باشه؟؟

منم همینطورم من روزی ۲تا اونم خارجیشو میخورم و همیشه بالا و پایین میشه وکترم گفته تا اخر باید قرص بخوری

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست،هرکسی نغمه خود خواند واز صحنه رود،خرم ان نغمه که مردم بسپارند به یاد❤

من ک باردار نیستم قید قرصو زدم

مگه چقد میتونیم بخوریم

فعلا با غذا خوردن رعایت تیروئیدمو میکنم.

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰                                            

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم همینطورم من روزی ۲تا اونم خارجیشو میخورم و همیشه بالا و پایین میشه وکترم گفته تا اخر باید قرص بخ ...

یعنی مشکل خاصی نیس؟؟؟ دیروز رفتم سونو فهمیدم ندول دارم..... از دیروز کارم شده فقط گریه....خدایا این چه بیماری کوفتی بود

عزیزم منم کم کاری خفیف دارم.وقتی یه مدت عصبی میشم و استرس میگیرم هورمونم بالا میره .شما هم ببینید شا ...

چرا این مدت خیلی حرص خوردم ....خیالم راحت شد ،..فکر کردم خیلی خطرناکه

یعنی مشکل خاصی نیس؟؟؟ دیروز رفتم سونو فهمیدم ندول دارم..... از دیروز کارم شده فقط گریه....خدایا این ...

ندول نمیدونم چیه؟اما کم کاری من از خیلی وقته نزدیکه۵.۶ ساله قرص میخورم یه دفعه دکی میگه روزی۱یبارمیگه۲ تا...اما اصلا نگرانش نیستم خیلی هاد باشه عمل داره اونم

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست،هرکسی نغمه خود خواند واز صحنه رود،خرم ان نغمه که مردم بسپارند به یاد❤
ندول نمیدونم چیه؟اما کم کاری من از خیلی وقته نزدیکه۵.۶ ساله قرص میخورم یه دفعه دکی میگه روزی۱یبارمیگ ...

ندول ،گره هست تو تیرویید....من گواتر دارم ،رفتم سونو ،تو سنو نوشته دارای ندول های متعدد..واسم اسکن توصیه کرده

ندول نمیدونم چیه؟اما کم کاری من از خیلی وقته نزدیکه۵.۶ ساله قرص میخورم یه دفعه دکی میگه روزی۱یبارمیگ ...

ندول در واقع میشه گفت همون غمباده در اصطلاح عامیانه  که متاسفانه اونم از اعصاب خراب و بغض ها و خشمهای فروخورده حاصل میشه

یعنی مشکل خاصی نیس؟؟؟ دیروز رفتم سونو فهمیدم ندول دارم..... از دیروز کارم شده فقط گریه....خدایا این ...

منم ندول تیرویید دارم ولی هرمونام هیچ تغییری نکرده در حد نرماله ولی باید هر۶ماه یکبار سونو بدم ک اگه بزرگ شده باشه متوجه بشم

وزن  ۷۹....وزن اولیه۶۷....وزن هدف۶۱