2777
2789

سلام عزیزم بله من پیش دکتر آصف جاه عمل شدم فوق العاده هستن 

با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه  اینجا ماند 😞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانمی میشه بپرسم مشکلتون چی بود هیسترو شدید یا لاپرا؟ من مشکلم لوله هیدرو هست

عزیزم من رحمم دو شاخ کامل بود که لاپرا شدم عمل خیلی خیلی سنگینی بود که معلوم نبود جواب بگیرم یا نه ولی خدا رو شکر جواب گرفتم .مطمعنم پیش هر دکتر دیگه میرفتم نمیتونستن انجام بدن .

با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه  اینجا ماند 😞
شما بعد لاپارا اذیت شدی؟ درد زیاده؟

نه گلم درد زیادی نداشتم فقط حالت تهوع زیادی داشتم که اونم به خاطر مواد بیهوشی بود 

اون موقع که لباس عمل رو عوض کردن زیاد هوشیار نبودم واسه همین یادم نیست .

سلام عزیزم. چطور نوبت گرفتید؟الان به من گفته 5 ماه دیگه. عملتون چی بود؟

سلام گلم زمانی که من پیش آصف جاه رفتم ایشون شیراز بودن و رحمم دو شاخ کامل بود که با لاپراسکوپی عمل کردم .