2777
2789

موهاتو قربون😘😘😘😘

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دو سه ماهه

غذا خشک نمیدی؟

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

[QUOTE=64897317]منم ریپلای کن ببینم♡[/QUOT اووففففففف خدا چهههه نمکیییه مخصوصا موهاااش     ...

😄😄😄

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
دو سه ماهه

خب تازه از شیر افتاده باید اول غذاهای نرم بدی بهش 

ولی عادتش بده وگرنه بزرگ شه بیچاره ای بخوای همش مرغ به خوردش بدی ، غذا رو بذار جلوش خورد که خورد نخورد غذا رو بردار دوباره یکساعت بعد همونو بذار بدون هیچ تغییری اگه دوباره نخورد این قدر تکرار کن تا بخوره   ، قرص انگلش هم بده بهش دیگه چون به غذا افتاده

نه راستش من فقط واکسنش رو میدونستم دامپزشکم چیزی نگفت

ببین به ازای هر پنج کیلو وزن حیوان یک عدد قرص انگل باید بهش خورانده بشه ، احتمالا گربه شما ۲ یا ۳ کیلو بیشتر نباید باشه ، پس میشه نصف قرص 

حالا طریقه مصرف : چون بار اول بهش قرص میدی مثلا امروز که نسبت به وزنش قرص دادی دوباره دو هفته بعدم قرص رو تکرار میکنی بعدش دیگه هر دوماه نسبت به وزنش بهش قرص بده 

راستی دامپزشکیا قرص انگل حیوانی رو خیلی گرون میدن من همون قرص انگل انسانی بهشون میدم که خیلی ارزونتره یه ورق ده تاییش میشه دو تومن ولی قرص انگل حیوانی رو میدن دونه ای پنج تومن که هیچ فرقی هم نداره