2777
2789
عنوان

زیرچشمام چروک شده کمک میخوام

434 بازدید | 44 پست

سلام دوستان ۲۱سالمه ولی زیرچشمام چروک شده هرروزم بدترمیشه کرم ضدچروکم استفاده کردم ولی بی فایده بودشماچه راهکاری دارین که بهم کمک کنین ممنون 

عاشقتم همسرم ❤زندگی منی دخترم 😘

به نظرم از ماسک و روغن های طبیعی استفاده کن تاثیرشون از مواد شیمیایی بیشتره.سنت برای چروک‌خیلی کمه

من همونم که ی روز میخواستم دریا بشم                     میخواستم بزرگ ترین دریای دنیا بشم!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عینک و کرم ضدآفتاب

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فدای خالِ دو چِشمون عَسلیتُم❤️تو که مال مُنی یا مالِ مردم اگر مالِ مُنی دورت بِگَردُم ..‌.💫💋https://abzarek.ir/service-p/msg/2323222 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

روغن بادام شیرین اصل اگه میخوای اصلشو بگیری از سایت سوغاتی بگید یه خورده گرونه ولی واسه من که معجزه کرد

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 

کرم دور چشم لیراک خیلیا ازش راضین و چندجا بررسی کردم رضایت ازش زیاد بود ولی فکر کنم بالای 150 باشه

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

عینک افتابی.  ماساژ با عسل . چرب نگه داشتن .بعضی شبها یه قرص ویتامین ای رو سوراخ کن با روغنش اطراف چشمهاتو ماساژ بده بعد بیست دقیقه با آب ولرم بشور. با خشونت صورتتو نشور از صابون استفاده نکن شامپو بچه بگیر ببین چقدر تغییر میکنه 😊

🎀خدا جونم وقتشه دلم شاد شه 🎀