2777
2789
عنوان

مياين ي لحظه😊😊😊😊😊

98 بازدید | 16 پست

سلام😘

خانوما كي ميدونه چي واسه چاقي صورت خوبه؟؟فقط نگين ژله و سيب زميني و اينا چون تاثير نداره 

هركي واقعا خودش تجربه داره بياد بگه چيكار كرده صورتش پر شده قرص دارو يا هرچيزديگه اي

دلم تنگه ازين روزهاي بي اميد....ازين شب گردي هاي خسته و مأيوس...ازين تكرار بيهوده دلم تنگه....هميشه يك غم و يك درد و يك كابوس

فقط بستنی

خداجونم مواظب بچم باش بندبند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مواظبش باشم ببشترازجونم 😙خدایاخودت دامن تمام منتظراروسبزکن 😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من حالا دوست دارم صورتم لاغر شه

ولی شنیدم موقع خواب پاهات دو رو یه بلندی قرار بدی که بالا تر از بدنت باشه یه چیز مثله بالش بذاری زیرش خون بیشتر میره تو صورتت و چاق میشه

معمولا لاغری اول از صورت شروع میشه بعدش بقیه اندامها و چاقی  هم از پایین شروع میشه و در اخر صورت، روغن خراطین خوبه بشرطی که منافذ پوستت باز باشه بعدش ژنتیک و فرم صورتت هم مهمه

الهی مرا آن ده که آن به

عزیزم میگه صورتت را دوست نداری؟

خب بگیم برو بوتاکس کن وژل تزریق کن دوام این ها 6ماهه وبایددوباره پول هزینه کردومجددانجام داد بعد عوارض اون که درمیانسالی پیری زودرس درصورت ایجاد می کنه درصورتی که اگر صورت خودمون باشه چه قدرراحت تر هستیم.

معمولا لاغری اول از صورت شروع میشه بعدش بقیه اندامها و چاقی  هم از پایین شروع میشه و در اخر صور ...

روغن نميتونم زود جوش ميزنم

دلم تنگه ازين روزهاي بي اميد....ازين شب گردي هاي خسته و مأيوس...ازين تكرار بيهوده دلم تنگه....هميشه يك غم و يك درد و يك كابوس
عزیزم میگه صورتت را دوست نداری؟ خب بگیم برو بوتاکس کن وژل تزریق کن دوام این ها 6ماهه وبایددوباره پو ...

صورت خودم پره همه هم ميگن ولي ميخوام ي كم بيشتر لپ داشته باشم بوتاكس و اينا نه

فقط شیرخشک قشنگ دیدم ب وضوح

خودت استفاده كردي؟جوش نزدي باهاش؟لطفا بگو چ نوع شيرخشكي و چجوري مصرف كردي

من یه قرصی بچه ها اینجا معرفی کردن که عوارض نداره و مال صورته فقط خودم پیدا نکردم قرصو اسمشو میگم شا ...

اسمش چيه