2777
2789
عنوان

رابطمون سرد شده

722 بازدید | 22 پست

سلام بچه ها من نمیدونم چم شده خیلی خستم شوهرمو خیلی دوسش دارم آدم پاک مهربون صبور با اخلاق خداروشکر اما جدیدا" گیر میدم میگم کاش لاغر نبود خوش هیکل بود اصلا" دست خودم نیست حوصلشک ندارم اما باز میگم نه مرد خوبیه آخه چیکارکنم کاش چاق تر بود من اینطوری نبودم، یکی بیاد مشاوره بده میدونم مشکلات زیاده واسه همه ولی خب منم خواستم یه راهنمایی بگیرم بخدا خودمم خستم از بس میگم کاش اینجوری نبود کاش....پیام بزارید میخونم ممنون 

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

روی خودت کار کن عزیزم. همه ایراد دارن. به این فکر کن که اگه یه روزی شوهرت میگف مثلا کاش قد زنم بلندتر بود یا مثلا کاش بور چهره بود یا.... و باهات سرد میشد چه حسی داشتی.یا حتی بهت نمیگفت ولی تو خودش میرفت و باهات برخوردشو عوض میکرد.

اگه وقت داره و مشکل مالی نداره بره باشگاه درست میشه.

رفته بود قبلا" درست نشد خودشم میگه من استیلم اینجوریه نه اینکه لاغر ریز باشه ولی خب لاغره

روی خودت کار کن عزیزم. همه ایراد دارن. به این فکر کن که اگه یه روزی شوهرت میگف مثلا کاش قد زنم بلندت ...

خیلی رو خودم کار میکنم همش تقصیر این شیطون لعنتیه

رفته بود قبلا" درست نشد خودشم میگه من استیلم اینجوریه نه اینکه لاغر ریز باشه ولی خب لاغره

حرف شمارو قبول ندارم یا رفته درست و با برنامه نرفته. یا خدایی نکرده مریضی داره. من تو آشناهامو خیلی دیدم با دوماه ورزش و استفاده از مکمل غذایی قشنگ رو  اومدن حتی بازو اینا هم زدن و حدود 8-9 کیلو چاق شدن

بیا حالا قهوش با من شکلاتش هم با تو

من شوهرم اولا که ازدواج کردیم ۶۰ کیلو بود خیلی لاغر بود الان ۶۴ کیلو شده هی بهش غر میزنم میگم چاق شدی لاغر شو من چاقی رو دوست ندارم بدبخت الان یک هفته است داره میره باشگاه لاغر کنه بعد شما میگی شوهرم لاغره لاغری که خیلی خوبه چاقی هیچ حسنی نداره به خدا😊

خودت بیشتر از همه واسه خودت مهم تری😊