2777
2789
عنوان

تورو خدا کسی هست

202 بازدید | 23 پست

تورو خدا کسی هست به من کمک کنه بخدا ثواب داره من چند بار کورتاژ کردم دکترها به خودم اجازه بارداری نمیدن جنین فریز شده دارم کسی رحم اجاره از همدان یا قم یا تهران یا حومه سراغ داره 

برای بچه دار شدنم دعا کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایی بچه ها جنین فریز شده یعنی چی؟😱چ چیزایی میشنوم تعجب کردم

خدارو شکر کن که مجبور نبودی بشنوی

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
وایی بچه ها جنین فریز شده یعنی چی؟😱چ چیزایی میشنوم تعجب کردم

بهتره یکم اطلاعات تو ببری بالا نمیدونی سوال کنی بهتره

بهتره یکم اطلاعات تو ببری بالا نمیدونی سوال کنی بهتره

نیازی نبوده در این زمینه اطلاعات داشته باشم ،چون بدون مشکل باردار شدم،انشالا هر کسی هم مشکلی داره حل بشه که ب این راها کشیده نشده 

نیازی نبوده در این زمینه اطلاعات داشته باشم ،چون بدون مشکل باردار شدم،انشالا هر کسی هم مشکلی داره حل ...

عزیزم منم باردار شدم سقط شد ولی شما با لحن مسخره ای ج دادی فک کنم درست نبود

عزیزم این همه آدم منم یکی

درکت میکنم عزیزم خودمم درگیر این شرایط بودم. 😔

منظورم این بود که اینقدر تعجب و آه و عجب نداره .پیش میاد و اگه در گیرش نیستی شکر کن . 

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
درکت میکنم عزیزم خودمم درگیر این شرایط بودم. 😔 منظورم این بود که اینقدر تعجب و آه و عجب نداره .پیش ...

فدات بشم شما هم رحم اجاره میخواستی