2777
2789

من قدم 166 وزنم 77 کیلو هس میخام قبل بارداری اولم وزنم رو کاهش بدم ولی خیلی واسم سخته شما اگه راهکاری دارید بهم میگید ممنونم 

تو هفته ی ششم توی سونو وختی من و همسرم صدای قلب جنین رو شنیدیم 😍😍اون لحظه ی قشنگ رو آرزو میکنم واسه ی همه ی کسایی که منتظر مامان شدنن 🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چند روزه نرم افزار کرفس نصب کردم خیلی خوبه میتونی کالری دریافتیت رو مدیریت کنی

کرفس رو از دیوار ؟

تو هفته ی ششم توی سونو وختی من و همسرم صدای قلب جنین رو شنیدیم 😍😍اون لحظه ی قشنگ رو آرزو میکنم واسه ی همه ی کسایی که منتظر مامان شدنن 🤲

منم خيلي سعي دارم لاغر شم اما جديدا فقط اينو فهميدم ك كم خوردن بيشترين تاثيرو داره.من الان يه هفته اينا ميشه ك شام برنج نميخورم اگرم بخورم در حد نهايت ٥ قاشق.نون هم سعي ميكنم خيييييلي كم بخورم.قشنگ حس ميكنم پفم خوابيده.

ايروبيكم ميرم همونم تاثيرش عاااليه.

آب هم فراووون بخور

من قبل بارداری رفتم پیش دکتر مرتضی عقبایی بدون عوارض تو 3 ماه 12 کیلو کم کردم

رژیم بهت داد با ورزش؟

منم خيلي سعي دارم لاغر شم اما جديدا فقط اينو فهميدم ك كم خوردن بيشترين تاثيرو داره.من الان يه هفته ا ...

تو هفته ی گزشته کم خوردم یه کیلو کم کردن ولی من متاسفانه پرخوری عصبی دارم 

پیش متخصص تغذیه برو 

ولی کربوهیدرات و چربی و قند کمه کم کن 

فیبر و انتی اکسیدان ببر بالا

مثلا برنجو سیب زمینی و ... روغن و شیرینی و خامه :))) بسیار کم 

سالاد میوه زیاد بخور خیلی زیاد 

اما خودتو گشنگی نده 

پیاده رویی هرشب ۱ ساعت ملایم عالیه 

اگه بتونی باشگاهم بری خوبه 

ولی ورزش بدون تغذیه درست وزن کم نمیکنه

نه تو گوگل سرچ کردم . اکانت هم خریدم بعد نصب که بتونی هدفی که میخوای و زمانی که میخوای وزن کم کنی رو ...

چه عالییی