اره دیگه اصل قضیه اشتباس که مادر ببینه بنظر منم
حق با توئه
ولی میدونی قضیه همون عزت نفس پایین خیلی از دختراست که خواسته یا ناخواسته گریبان گیره دیگه
بخاطر یه سری طرز فکرا و فرهنگی که از خانواده به دختر میرسه
البته من خودم هم نظر شمام ولی وقتی مادرم برام توضیح داد یجورایی اون مدلیشم حق دادم
مادر بهتر از پسر نمیفهمه معیارارو خب؟ ولی.... مثلا شوهر من گفته بود زنم قد کوتاه نباشه یا فرض کن رنگ پوستش تیره نباشه....مثال میزنم....اول مادره میره یه چیزای کلی با توجه به درخواست پسرش میبینه و بعد انتخاب با پسره
حالا فککن اینایی که جور نمیشه دخترو پسر تنها یا بیرون یا اتفاقی همو ببینن بلاخره یجا باید همو ببینن دیگه....خب پسره یهو بیاد ببینه مثلا دختره قد کوتاهه از همون اول نخواد...بعد دختره خوشش بیاد و بپسنده...اونوقت اگه پسره برنگرده ته دل دختره یجورایی میشه که یه مرد نخواستش
ولی مادره حالا با ترفند همسایگی و هر مدلی غیرمستقیم دخترو میبینه مثلا اگه قدش کوتاه بود میدونه پسرش نمیخواد...بیخود مزاحم دخترم نمیشن....ولی اگه ببینه چیزای کلی جوره باقیش دیگه میشه انتخاب پسر که با حرف زدن دختر و پسر باهم و مراحل باقی اشنایی مشخص میشه
اخه بنظرم همه دختر پسرا هم نمیتونن بیرون همو ببینن و پیدا کنن
مثلا شاید قسمتت جایی باشه که اصلا خبر نداری
مثلا شوهر من تهران بود خودم شهرستان...ما هیچوقت امکان نداشت بطور اتفاقی بتونیم همو ببینیمو پیداکنیم که حالا همون اول انتخاب شوهرم بشم
اما شوهرمم تو تهران دختر زیاد دیده مسلما که باب میلش نشده لابد
و ترجیح داده از شهر خودش مثلا انتخاب کنه
که چون براش مقدور نبوده بیاد خودش ببینه پیداکنه اول سپرده طبق یه معیارای کلی مادرش پیدا کنه بعد خودش بیاد برای انتخاب
خب این مدلیاش شاید وجهه بدی نداشته باشه
ولی اونایی که قدرت تصمیم ندارنو و فقط انتخاب کننده مادر هست و میگه همین که من تشخیص دادم خوبه بیا برو بگیرش! ایناکه اصن هیچی....اون پسر بی اراده بدرد نمیخوره که