2777
2789
عنوان

شما انتخاب همسرتون هستید یا کس دیگه پیداتون کرد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1507 بازدید | 88 پست
منو همسایه معرفی کرد به خانواده شوهرم که دوست خانوادگی هم بودن بعد مادر همسرم اول اومد ببینه با معی ...

ایشالا که خوشبخت باشید

من اصلا نمیفهمم چرا اول باید مادر بره ببینه با معیارهای پسرش همخوانی داره یا نه یعنی مادر بهتر از خود پسرش معیارهاشو میدونه؟؟؟

بعد یعنی چی اگه پسری بیاد خوشش نیاد بره دختره میگه مگه من چه عیبی داشتم

این یعنی انقد دخترای ما حرمت نفسشون پایین هست که نمیتونند بپذیرند قرار نیست همه خوشایند هم باشند 

بعد خب چرا اول باید خونه هم رو ببیند؟

بدون حرف خاصی زدن؟ چون اکثرا تو این خواستگاری ها بیشتر بقیه حرف میزنند تا خود دختر و پسر

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منو همسایه معرفی کرد به خانواده شوهرم که دوست خانوادگی هم بودن بعد مادر همسرم اول اومد ببینه با معی ...

ان شاالله همیشه حالت خوب باشه عزیزم برای ما هم دعا کن

که اگر انتخاب خودش نبودی میگفتی نع

آره خب

بنظرم دوران ازدواج سنتی به سر اومده!

چسبیدیم به تفکرات 500 سال قبل

" مادر رو ببین دختر  رو بگیر"

" مادر بپسنده پسر پسندیده"

بابا اینا تمام از عدم استقلال فکری و شخصیتی نشات میگیره! معلومه خانواده مهمه اما نه در اولویت یک

اولویت یک فقط و فقط دختر و پسر هستند بعد خانواده هاشون!

حتما باید انتخاب پسر باشه که دوستش داشته باشه ولی ازخانواده هم باید نظربخواد که مورد قبول همه باشه من خودم انتخاب همسرم بودم از اول فقط میگفته یاپری یاهیچکی😁😁😁

گروه بنفش💜وزن شروع ۹۲ وزن هدف اول 87>82>78>74>72>70>وزن نهایی۶۸💪تاریخ شروع ۲۵دی من خیلی قوی هستم و میشه حتما

در نهایت پسر انتخاب میکنه تو شیوه سنتی هم پسرو که زور زن نمیدن طرف و انتخاب میکنه

فروش صندلی ماشین ببه کانفورت کاملا نوhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2385516/فروش-صندلی-ماشین-کاملا-نو?postId=78770562
آره خب بنظرم دوران ازدواج سنتی به سر اومده! چسبیدیم به تفکرات 500 سال قبل " مادر رو ببین دختر &nb ...

منم باهات موافقم و اینکه پسر بپسنده بنظرم خیلی خوبه ولی به شرطی که خانوادش همراه باشن

منم باهات موافقم و اینکه پسر بپسنده بنظرم خیلی خوبه ولی به شرطی که خانوادش همراه باشن

منظورت از اینکه خانوادش همراه باشن چیه؟

اینکه امروزی فکر کنن و فک نکنن که حتما خودشون باید انتخاب کنند 

مهم نیست هر طور دلشون میخواد فکر کنند

ببین بهترین حالت اینه همه راضی باشن تو اون انتخاب اما اگه قراره این وسط یکی سلیقه اش نباشه بهتره دختر پسر باشند یا پدر مادراشون؟

یعنی ترجیح میدی خودش انتخابت نکنه تو با بقیه براش فرقی نکنی اما خانوادش خیلی تو رو بخوان؟؟؟!

همسرم وقتی میخواست بیاد خواستگاریم قبلش یه برخوردی بین خانواده هامون پیش اومد که مامانش گفت من عمرا بیام باباشم گفت مامانت نیاد منم نمیام

همسرم بهشون گفته بود شما نمیتونید تو انتخاب من تاثیری بگذارید اگه شما هم نیاید من خودم تنها میرم

نمیدونم چکار کرد و چیا بینشون رد و بدل شد که بعد از چند وقت باباش تماس گرفت با بابام و قرار خواستگاری گذاشتن و با کمال میل اومدن

بستگی به قدرت اراده و استقلال فکری و شخصیتی مرد داره که خانوادش قبول کنند یا نه!

ما فامیل بودیم ولی رفت و امد زیادی نداشتیم شاید دو سال یکبار تو یه مراسمی همدیگه رو میدیم شوهرم میگه 10 سال بود میخواستم بیام خواستگاریت .....امروز هم روز خواستگاریمونه 8 سال پیش 

خدایا شکرت 

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................