2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه من قرار بود سنتی باشه ولی نشد خخخخخ یک سال و دو ماهه با هم دوستیم 

عشق چشم قهوه ایِ من الهی همیشه سایه ی قشنگت روی سرم باشه.        لطفا برای خوشبختیمون داشتن نی نی های سالم برامون دعا کنید 
عزیزم قبل از  دوستی چه جوری فهمیدی که دوست داره؟ شروع دوستی از طرف کدوم تون بود؟

تو عروسی عموم من گوشیشو ورداشتم و شمارشو ورداشتم 😂😍 

بعدش بینمون شکراب شد ۲سال تمام اومد و رفت تا فهمیدم دوسم داره و نامزد کردیم

من خدارو دارم ،خدایا تو عشق منی

من سنتی ازدواج کردم ولی حدود ۲،۳ ماه باهم حرف زدیم بعدم یه سال نامزد بودیم،من خیلی راضیم از ازدواج سنتی،به نظر خودم وقتی دوست میشه آدم گند زده میشه به رابطه ها و احترام از بین میره،البته اکثرا اینجوریه.چون خودم دوتاشو تجربه کردم میگم

من سنتی ازدواج کردم ولی حدود ۲،۳ ماه باهم حرف زدیم بعدم یه سال نامزد بودیم،من خیلی راضیم از ازدواج س ...

من ولی 7سال با همسرم دوست بودم بعدم ازدواج کردیم😓

و فرزندم🚼:تو حاصل یک فریب کوچک از سوی پدرت در شب قدری بودی که من ،مادرت خوردم💏 💑 !!! من😓 , پدرت😂👻 ,خودت💃💃, تو حاصل یک تصمیم کبری در یک لحظه بودی😂😂....لامصب شوخی شوخی جدی شدی😻😹 ،خدا دید ما دم به تله نمیدیم خودش دممون رو گذاشت لای تله😂 سرنوشتمون رو زودتر از موعد مهر کرد 😄😄