2777
2789

دوستان من عقد کرده هستم همسرم ۴روز پیش  برای دیدن پدرش و تفریح با چنتا از دوستاش و پسر خاله هاش رفته ترکیه اما پدر من اجازه نداد با ایشون برم وقتی فرودگاه بود گفت که رسید ترکیه تماس میگیره باهم و قرار گذاشتیم که وقتی اونجا رفت از طریق واتساپ پدرش به من پیام بده دو روز گذشت نه زنگ نه پیام بعد خواهرش تماس گرفته که  همسرم گفته اونجا دسترسی به تلفن و اینترنت نداره من خیلی ناراحت شدم که چرا بمن زنگ نزده که خودشون این حرفو بمن بزنه ولی به خانواده اش تماس گرفته و اینکه  امکان ندارد پدرشون گوشی و اینترنت نداشته باشه که همسرم نتونه حتی یه زنگ بزنه بنظرتون وقتی برگشت چه برخوردی کنم من خیلی به ایشون وابسته هستم و اصلا از ایشون توقع چنین برخوردی نداشتم و مامانم همیشه میگه که اگه در دوران عقد بصورت صحیح جلوی برخورد نادرست همسرتون نگری تو زندگی مشترک تکرار میکنه میشه خواهرانه بهترین برخورد رو بهم بگید ممنون که وقت گذاشتید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم ترکیه همه جااااا اینترنت داره. محاله ممکنه دسترسی نداشته باشه که حتی یه تماس باهات بگیره. حتما جلوش وایستا تا تکرارش نکنه

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
منم بودم ناراحت میشدم کارش درست نیس.بنظرمن جوابشونده ازاین ب بعد،بگوازخواهرش حال توروبپرسه😆

می‌دونی از چی ناراحتم از اینکه من تو سختیاش و تنهایی‌اش کنارش بودم اما تو خوشیش منو فراموش کرد

خیلی رفتارش بد بوده اول حرف دلت و بزن بهش اگر قانع نشدی دلیل رفتارشو باهاش جدی برخورد کن 

همیشه سعی می‌کنه قانعم کنه من کسی بودم که تو تنهایی‌اش کنارش بودم تو شادیش منو فراموش کرد

من جات بودم وقتی اون برگشت و نیاز داشت بهم با خانوادم برنامه ریزی میکردم و میرفتم سفر

بعد هم گوشیمو خاموش میکردم و اصلا چند روزی که سفر بودم بهش نه پیام میدادم نه چیزی

حتی اگه به گوشی خانوادم زنگ زد و پیام داد نادیده میگرفتمش و بعدا میگفتم ببخشید یادم رفت و ...

البته اگه دلیلش منطقی نبود بعد از برگشتن و توضیح دادنش

می‌دونی از چی ناراحتم از اینکه من تو سختیاش و تنهایی‌اش کنارش بودم اما تو خوشیش منو فراموش کرد

غصه نخوربالاخره که برمیگرده.اونموقع بهش نشون که خیلی خیلی خیلی زیادکارش بدوغیرقابل بخشش بوده.خیلیم زودباهاش دوباره صمیمی نشوویه مدت سردوبی تفاوت نشون بده خودتو

من جات بودم وقتی اون برگشت و نیاز داشت بهم با خانوادم برنامه ریزی میکردم و میرفتم سفر بعد هم گوشیمو ...

من پدر مادرم تو تصادف فوت کردن کسی نیس که زنگ بزنه بهش سفرم تنها جایی ندارم برم که

همیشه سعی می‌کنه قانعم کنه من کسی بودم که تو تنهایی‌اش کنارش بودم تو شادیش منو فراموش کرد

بازصحبت طرف مقابلتو گوش ندادی قضاوت نکن.بخدا موقعیتی پیش اومده کاملا مقصر شوهرم بود تو ذهنم دنیایی حرف اماده کرده بودم که محکومش بکنم .اما تا ازش توضیح خواستم با دلیل منطق توضیح داده درسته دلگیر شدم ازش اما خوب قبول کردم صحبتاشو.صبر کن اول حرف بزن اگر توجیح نشدی بستگی به چیزی که بینتون هست برخورد کن

نمی‌دونم چجوری واسم من تو زندگی فقط گریه کردند بلدم

از این دفعه شروع کن. جوری رفتار کن که بفهمه گریه نمیکنی و بچه نیستی و با یه خانوم منطقی طرفه.

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.