سلام میشه بگین چقدر ب جادو و طلسم اعتقاد دارین و اگ تجربیاتی خودتون یا اشناهاتون داشته بگین?چون من اعتقادی ب این چیزا نداشتم ولی انقدرنشونه هاشو دیدم ک دیگ دارم مطمئن میشم😢😢😢😢😢😢
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
راستش من اعتقادی نداشتم و ندارم. اما گاهی حس میکنم واقعی میشه. مثلا خالم یه بار فال تلفنی گرفت که بهش گفت بزودی دزدی ازت میشه. دقیقا یه هفته بعد عروسی دعوت بود یه شهر دیگه که ماشینو دزدیدن ازشون. با این همه من بازم اعتقادی ندارم.
كاش زندگى از آخر به اول بود..پير به دنيا مى آمديم..آنگاه در رخ داد يك عشق جوان مى شديم..سپس كودكى معصوم مى شديم و در، نيمه شبى با نوازش هاى مادر آرام مى ميمرديم..🌸
من به شخصه اعتقادی ندارم.اما به چشم زخم اعتقاد دارم.اگه فکر میکنی کسی شمارو جادو کرده این چجادو جنبل نیست بلکه انرژیهای منفی و امواج منفی هست که وارد زندگیتون میکنه.اگه جادو جنبلیا کاری بلد بودن اول واسه خودشون میکردن. نه اینکه وضعشون این باشه