2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زوده فکر کنم فقط اهن این چیزا میدن فکر کنم اون واسه ماه 5به بعد میدن که بچه بزرگ میشه  ولی به ...

منم همینطورم بعدش دوقلو باردارم فکرکنم همه چیم دوبرابر میشه فقر اهنم دارم

چرا عزیزم ویتامین دی خیلی کم دارم کم خونیم دارم دوقلو هم هستم بچه هام

پریناتال خودش آهن مورد نیاز یه خانم باردار رو تامین میکنه (البته دوقلو رو نمیدونم)، ویتامین د هم داره، اسید فولیک و چیزای دیگه هم هست......برای خیال راحتی ازدکترتون بپرسید حتما میگه چرا زود شروع کرده

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊

اکثرا از سه ماه دوم میدن اما چون شما دوقلویین فک کنم براهمینه ک مکمل دادن

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹

فقط یه سوال شما ارث دوقلویی رو داشتین یا با دارو دوقلو شده؟؟؟

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
من دختر دایی مامانم بازنداییش  دوقلو دارن...ولیخب کلومیفنم خوردم...نمیدونم برای کدومشه

اها بسلامتی عزیزم منم دعاکن لطفا💋⚘🌷

انشالا توهم یه دوقلوی ناز میاد تو دلت

😍😍آخ دلم ضعف رفت ک

مرسی عزیزم💓