2777
2789
عنوان

کیا شغل همسرشون آزاده و قسط و وام دارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 33 پست

گاهی هم ک پول اضافه ببینم تو کیفش ازش میگیرم برمیدارم تو مواقعی ک واقعا لازمه میدم بهش آخه یکم ولخرجه😐

الانم ک خودم به فکر درآمد خونگی افتادم....

قبلا سفارش کیک و ژله بود...الان زدم تو کار نمد و ....

💕💜😎والا الان خوشکل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕کانال پراز نمدی های خوشکل من@namadigolgoli
به نظرتون اوضاع دلار و طلا و کاسبی بهتر میشه  اینده رو چطور میبینید خانوما؟

من که فکر نمیکنم بهتر‌بشه. چند وقته دیگه زمستون میشه و گاز رو هم قطع میکنن. مسئولین اصلا واسه مردم دل نمیسوزونن. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد فکر کنید توی این اوضاع اقتصادی وحشتناک و درحالیکه ما10ماهه ازدواج کردیم مادرشوهرم کچلمون کرد بس بگه چرا بچه نمیارید؟؟؟😐😬😒😒😒😒😒😒😒😒

اونبار گفتم بهش بابا بخدا زوده هنوز اونم توی این اوضاع شلم شوربا😐

💕💜😎والا الان خوشکل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕کانال پراز نمدی های خوشکل من@namadigolgoli

من همسرم شعلش ازاده ولی اجاره خونه نمیدیم درسته  شغل ازاد یه ماه درامد نداره یه ماه نداره ولی باید مدیرت کرد از ماه که در امد خوبه

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺