2777
2789
عنوان

کیا شغل همسرشون آزاده و قسط و وام دارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 33 پست

ده ماهه ازدواج کردیم...شغل آزادم ک جوریه گاهی هستتتتتت گاهی نیستتتتت....

وام ازدواج و قسط کرایه خونه و مغازه و بیمه ماشین و هزار چیز دیگه رو هم داریم....

بقول شوهرم تا یه چیز رو اوکی میکنه نوبت بعدی رسیده😐

هیچکاری نمیشه کرد خب توکلمون به خداس....

من خودم سعی میکنم ولخرجی نکنم..

💕💜😎والا الان خوشکل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕کانال پراز نمدی های خوشکل من@namadigolgoli

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما برج شش نزدیک چهارده میلیون چک داریم 

هیچ برنامه ای هم نداریم

شایان به ذکر است که متوسط یک تومن درامد داریم

از الان فکر کمپوت حبس شوهرمم

اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند.....                                                                 من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶
اخه همسر من ک یدفعه نمیاره😞 خورد خورد میده بهم ازطرفی خرج خونه هم میکنه واقعا سخته برنامه ریزیش

خب منم همسرم ی روز ۳۰تومن ی روز ۵۰ تومن ی روزم هیچی حالا کمو زیاد میشه ولی من قلک برای هر کدوم جدا درس کردم و میندازم توش پولارو 

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
ده ماهه ازدواج کردیم...شغل آزادم ک جوریه گاهی هستتتتتت گاهی نیستتتتت.... وام ازدواج و قسط کرایه خون ...

دقیقا همیشه ی چاله هست 🙁

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
شوهرمنم دیگه مثل قبل نیست کل برنامه هانون ریخته بهم واقعا نمیدونم چ کنم

ماقسط اینانداریم ولی خب همسرم بایدبیشترکارکنه

⚠هُشـــدار کـه آرامـــشِ مـا را نخــراشــے⚠         ( روانشناس💐)

به نظرتون اوضاع دلار و طلا و کاسبی بهتر میشه 

اینده رو چطور میبینید خانوما؟

اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند.....                                                                 من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶

پولهای گنده گنده رو میزاره کارت بکشن ک بره تو حسابش زیر دستش نمونه و پولهای کمترو دستی میگیره ک خرج خونه باشه....

اون پولا میمونن پس انداز برای قسط و کرایه و.....

💕💜😎والا الان خوشکل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕کانال پراز نمدی های خوشکل من@namadigolgoli

به نظرم  تو این اوضاع یه دست صدا نداره ماهم باید خیلی کمکشون کنیم برای کسایی که مقدوره کار در خانه و بیرون

اگه هم نمیشه کم کردن هزینه ها به هرنحو