2777
2789
عنوان

ویتامین های گروه B و کاهش استرس

2879 بازدید | 6 پست

یه چیز جالب . امروز تو یه مقاله خوندم که ویتامین های گروه B باعث کاهش استرس و اضطراب میشه و آدم ریلکس و شاد می کنه. به نظرتون درسته ؟ کسی چیزی می دونه ؟

مثلا چیا ؟؟

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم   چونکه کفش پوشیدن راحتتر از فرش کردن تمام خیابان هاست  ....مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته  ..هر داغی روزی سرد میشود ولی پخته هیچ گاه خام نمیشود  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چند ماه پيش به خاطر فشار كاري زياد كتفم درد ميكرد ام آي آر  دادم مشكل جسمي نبود دكتر گفت فشار عصبيه ويتامين ب ١ داد خوب شدم

يه مدت هم بود حافظم ضعيف شده بود فكر ميكردم عوارض  شيردهي و بارداري باشه بعد دكتر بهم آمپول ب ١٢داد خيلي مفيد بود

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است. 

آره درسته ویتامین های گروه ب محلول در آب هستن و خیلی زود از بدن دفع میشن  در اثر  استرس مصرف زیاد کافئین خودشونم  ضد استرس هستن  ب یک در سبزیجات تازه ب دو  درشیر  تخم مرغ محلی  کلا کمبود ویتامین های ب باعث خرابی پوست هم میشود مصرف شیر دامداری  سبزیجات تاز گوشت نیاز بدن رو رفع می کنه

زندگی درک همین اکنون است .....

بله ویتامین های گروه B برای کاهش استرس خوبه. من مکمل نوترارست استفاده کردم که حاوی دوز بالای ویتامین های گروه ب هست و من خیلی راضی بودم. الان هم هر وقت فشار کاریم زیاد باشه و استرس داشته باشم به این قرص پناه می برم

این تاپیک تبلیغه باور نکنید

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره