حالتونو خوب میفهمم عزیزم ..نمیدونم دقیقا مشکل شما چیه ولی من مشکلم تنبلی تخمدانام بود و بی نظمی قاعدگی داشتم چند دوره کلومفین استفاده کردم جواب نداد راستی پرولاکتینمم بالا بود که با دارو کنترل شد و همون ماه باردار شدم ولی متاسفانه پوچ بود چقدر غصه خوردم چقدر خودخوری کردم که بعد از اینهنه وقت باردارشدم اینم اینجوری شد و یه استرسم بهم اضافه شد که نکنه من بارداریام اینجوری پوچ بشه خلاصه مجبور به کورتاژ شدم
بعد از سه ماه دوباره اقدام کردم اینبار دکتر قرص لتروزل بهم داد و خوشبختانه همون ماه باردار شدم که پسرمو سال ۸۹ بدنیا اوردم و چون کلا سابقه م خراب بود و میدونستم من به این راحتیا باردار نمیشم و طبق معمول پریودام همچنان نامنظم بود خیلی جلوگیری سفت و سختی نداشتم البته نه اینکه خیلی هم بیخیال باشم
تا اینکه ۳ مایی بود پریود نمیشدم و این برای من طبیعی بود بخاطر ریزش موهام رفتم دکتر که گفت باید بری دکتر زنان مشکلات هورمونیت هم بررسی بشه که من رفتم برام یسری ازمایش نوشت که باز متوحه شدم پرولاکتینم بالا رفته دکتر گف یه سونو هم مینویسم بزو ببین کیست نداری منم اصرار که نه ننویس من سابقه کیست ندارم برا همین پرولاکتینم دارو بدین من برم ولی قبول نکرد حتی نمیخواستم سونو هم برم ولی دیدم نمیشه خیلی سرسری رفتم به یه سونوگرافی درپیت که فقط دست خالی نرم پیش دکتر که اونجا دکار گف یه چیزایی تو رحمت دیده میشه منو میگی گفتم نه دکتر غیر ممکنه من سه ماهه پریود نشدم ولی دکتر میگف اینی که من میبینم نزدیک ۵ هفته س هنوزم برام سواله چجور ممکنه بدون پریود باردار بشی من اگه با زمان پریودیم باردار شده بودم حتما باید بچه ها ۳ ماهشون میشد ولی زمان تشکیل جنینها مربوط بزمانی بود که کلا من ۷ هفته قبلش پریود شده بودم خلاصه معجزه بود برای منی که بار اول با کلی دارو اممول بزور باردار شدم ولی ایندفه اینجوری بدون هیچ دارویی اونم دوقلو اونم جنسیتی که خودم دلم میخواس ...خلاصه فهمیدم خدا بهترینو برات میخواد دکترا میترسوندن که حاملگیت پرخطره فاصله بارداریت کمه دهانه رحمت کوتاهه و فلان ولی من میگفتم همون خدایی که خووش ناخواسته اینارو تو دل من اونجوری گذاشته خودشم مواظبشونه مطمینم و دخترام هفته ۳۴ بدنیا اومدن صحیح و سالم
عزیزم دکتر برو پیگیر درمانت باش ولی استرسو از خودت دور کن سعی کن بیخیال باشی کمتر بهش فک کنی اسنرس خودش یه عامل خیلی بزرگه که نمیتونی باردار بشی