2777
2789
عنوان

خانومای باردار بیاید لطفا

315 بازدید | 24 پست

دوستان من دوره پریم ۱۹ تیر بود که فقط یک روز خونریزی داشتم بعدش به مدت دو روز لک بینی داشتم

از اون روز تا الان دل درد دارم و حالت تهوع 

غذا که میخورم حالت تهوع میگیرم .

از دیروز کمر درد و معده درد اضافه شده

دوتا بیبی گذاشتم منفی شد چند روز پیش

احتمال بارداری هست ؟؟ که لقاح دیر انجام شده باشه ؟

واقعا کلافه شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ی آز بده ک خیالتم راحت باشه از اخرین پریت خیلی گذشته ممکنه لک لانه گزینی بوده باشه

امیدوارم باردارباشی

کاملترین و ارزون ترین پاورپوینتارو از فروشگاه زیر دانلود کنیدhttp://fan.sellfile.ir حتما یه سربزنید و قیمتارو مقایسه کنید❤پاورپوینتای درخواستی فقط و فقط دوتومن طراحی میشه مهم نیس صفحش چقد باشه.همه ی پاورپوینتا دارای تصاویر ودرصورت نیاز رسانه های دیگر هستن.واقعا برای طراحیشون وقت گذاشته شده وازبهترین مطالب استفاده شده.طراحی ظاهریشم خیلی عالیه مطمئنم مورد پسند دانشجوهای عزیزمون هست❤💜
عزیزم شما یک روز کامل خونریزی داشتی

از ۱۹ ام غروب تا فرداش ولی اصلا مثل همیشه نبود 

مثلا من تو روز اول ۴ یا ۵ تا نوار عوض میکنم ولی اینماه فقط دوتا استفاده کردم