2777
2789

بچه ها دیروز کمی خارش داشتم اما لباس زیرمو در اوردم برطرف شد 

اما امروز زیاد شده 

عصری میخوام برم دکتر

خانمای باردار که قبلن اینطوری شدن طبق تجربه پمادی چیزی امتحان نکردن  به منم بگم فعلن استفاده کنم ؟اذیتم الان

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااای منم از پریشب شدم دارم میمیرم برعکس ترشحاتم زیاد بوده قبلا الان درحده صفره فقط خارش و سوزش دارم😫😫😫😫

دعای مادرا عجیب گیراست... یادته همیشه میگفتی الاهی پیر شی مامان... چه زود مستجاب شد... از وقتی رفتی یه شبه پیر شدم مامانم😭😭😭😭                  

وای بچه ها نمیتونم تا عصر تحمل کنم

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
طبیعیه؛؛؛چند ماهته؟؟؟

15 هفته

من كل بارداريم درگير خارش و عفونت بودم سه تا شلوار نخى گشاد خريدم و ديگه لباس زير نپوشيدم پمادم دك ...

اخه نمیتونم لباس زیر نپوشم چون لکه بینی دارم