2777
2789

سلام.اول بگم که من شرایط روحیم زیاد مساعد نیست امشب و ممکنه نتونمخوب جواب بدم.دوس دارم اگه مشکلی دارید بگید تا خالی بشید خودمم مشکل این روزامو میگم.

بچه ها من حس میکنم به یکی علاقمند شدم.

اصلا نمیشناختمش اما چندباری که صحبت کردم باهاش متوجه شدم چقد به این آدم احساس خوبی دارم و عقایدش بهم نزدیکه.اینم بگم همیشه منتظرم اون بهم پیام بده و خودم غرورمو نمیشکونم.

یه فرد که اعتقاداتش مو به مو شبیه منه،دانشجوی پزشکیه،خونواده خوبی داره و کلا مثبته.

من خودمم دانشجوی پرستاریم اون ترم 9 هست من ترم 2.ولی قبلش دوسال پشت کنکور بودم

خداشاهده انقد حالم بده استرس دارم همش گریه میکنم واقعا دیوونه شدم اصلا آرامش ندارم دیگه.انگار این آقارو ده ساله میشناسم.

بنظرتون خوب میشم؟

خدایا کمک کن خدمتگزارخوبی باشم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش یه غم تو دلم بود.😔

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
چراگریه شماعاشق شدید این بهترین حسه مگ شکست خوردیدک گریه میکنید

شاید یه طرفه باشه.خیلی ناراحتم.من بخدا توی دانشگاه خیلی پیشنهاد دارم ولی به این آقا علاقمند شدم

خدایا کمک کن خدمتگزارخوبی باشم❤

من تنها مشکلم اینه که مادرشوهرم رو اعصابمه و نمیتونم و نمیخوام جوابشو بدمو بهش بی احترامی کنم  فقط کارمون شده باشوهرم هرشبو هرشب بحث سرمادرش.کلافه شدم بخدا فقط داره برام امرو نهی میکنه که بچه رو اینجوری کن بچه رو اونجوری کن .

زندگی زیباست........زشتی های آن تقصیر ماست......

خواهرم میخواد طلاق بگیره 

شوهرش معتاده و ....

الان خواهرم و بچش تقریبا بی خرجی موندن 

شوهرش هم طلاقش نمیده 

اونیکی خواهرم شغل شوهرش خوب نیست 

خانواده شوهرش هم ادم نیستن 

یعنی یک ثانیه از فکرشون بیرون نمیام 

و زندگی خوب خودم زهر مارمه 

هر کس از دور منو میبینه فکر میکنه چقدر بی دغدقه ام    هییییییی