2777
2789
عنوان

غربالگری ۳ماهه دوم

136 بازدید | 18 پست

خانوما شما کی رفتین برا غربالگری دومتون ؟دکترم‌برامن ۱۵ هفته و ۳ روز رو در نظر گرفته ولی توی سونوی قبلی نوشته بود برا غربالگری بعدی هفته ۱۸ تا ۲۰ بیاین حالا نمیدونم کی برم آزمایش خون هم نوشته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ازمايش رو ١٥هفته رفتم  سونو هم فك كنم تو ١٨ ميشم شنبه ديكه

یعنی ۱۵ هفته برا آزمایش رفتین  برا سونو هم ۱۸ هفته؟دفترچه ام پیشم نیس ببینم تاریخ سونو رو ولی تا جایی ک یادم میاد گفت ۱۵ هفته ات برو سونو و آزمایش 

اونایی که سلفری میدن غربالگری دوم و آنومالی رو هم باید بدن؟

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
یعنی ۱۵ هفته برا آزمایش رفتین  برا سونو هم ۱۸ هفته؟دفترچه ام پیشم نیس ببینم تاریخ سونو رو ولی ت ...

پونزده هفته واس سونو آنومالی  زوده هرجا بخونی نوشته از ۱۸ تا ۲۰

خدایا همه نی نی هارو سالم برسون تو بغل مادرشون و دامن همه منتظران رو سبز کن🌷
من ۱۴هفته پیش دکترم بودم هیچی نگفت راجع ب ازمایش گفت یماه دیگ دوباره بیا 

شاید گفته بیایی و آزمایش بنویسه ولی میگن ۱۲ هفته ک میری ان تی اگ مشکلی نباشه این یکی غربالگری نمیفرستن.من چون نگرانم خودم خواستم

شاید گفته بیایی و آزمایش بنویسه ولی میگن ۱۲ هفته ک میری ان تی اگ مشکلی نباشه این یکی غربالگری نمیفرس ...

حتما لازم ندیده ک برام بنویسه نمیدونم😔

خدایا همه نی نی هارو سالم برسون تو بغل مادرشون و دامن همه منتظران رو سبز کن🌷

سندروم داون تری ومی 18و21رو چک میکنه وریسک مبتلا شدن رو میسنجه البته جنسیت هم دقیق از روی کروموزوم میگه، برای بالای 35سال،افرادی ما مشکل ژنتیک دارن هزینه یک میلیون وچهار صد وچهل ونه تومن میشه آزمایش خون