2777
2789
عنوان

اولین جمله شوهر که...

| مشاهده متن کامل بحث + 17390 بازدید | 314 پست

وقتی دوست بودیم گفت خیلی خوش قدم هستی واسه من و اتفاقای خیلی خوبی از وقتی باهات آشنا شدم واسم افتاده

یه بارم گفت تو فرشته زندگیم هستی

ولی بیشتر از همه از این که بهم گفت تو خیلی خوش هیکل هستی و اصلا نباید لاغر شی خوشم اومد

آخه من ۸۰ کیلو بودم

الانم البته ۹۰ کیلو هستم بازم بهم میگه خوش هیکل و حق نداری لاغر شی و من هنوزم خوشحال میشم

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 
سلام.خاطره شما رو با همسرم خوندیم.اینقد خندیدیم قهقهه می زدیم اشکمون جاری شد.شاد باشید در کنار هم.

سلام گلم آخیییی فدات بشم خوشبخت باشین  😍😍😍😍😍😍

واسه پرو فایلم ریپلای نکنید عوض نمیشه حتی شما  😤😤🤨🤨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این مال اولین جملس..بعدش سگی شدن      

- تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...
وقتی دوست بودیم گفت خیلی خوش قدم هستی واسه من و اتفاقای خیلی خوبی از وقتی باهات آشنا شدم واسم افتاده ...

چ عاولی  

- تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...
چ عاولی    

نمیتونم رژیم بگیرم چیکار کنم شکو هستم عاشق کیک و شیرینی و غذا

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 

اولين بار كه پيام داد روز و ساعت و همه چييش يادمه  فاميل بوديم ولي حسابييي از پيام دادنش تعجب كردم اخه خجالتي بود شمارش و نداشتم وقتي گفت محمدم شمارتو از گوشي خواهرم گرفتم با دست زدم تو پيشونيم و يه ذوقي نشست تو دلم ♥️♥️

هميشه هنوزم وقتي بهم ميگه چشم پرتقالي من ذوق مرگ ميشم🍊🍊

نمیتونم رژیم بگیرم چیکار کنم شکو هستم عاشق کیک و شیرینی و غذا

برعکس من  من وزنم کمه و کلا کم اشتها و بد غذام

اولين بار كه پيام داد روز و ساعت و همه چييش يادمه  فاميل بوديم ولي حسابييي از پيام دادنش ت ...

اون موقع که بابام زیادراضی نبود من باهاش ازدواج کنم، شب موقع خواب بهم اس زد بابات راضی نشد؟

من گفتم چند درصدمونده😁

اونم فرستاد انشااله اون چنددرصدم درست میشه، حالا ببین برات چه کارا میکنم😍

اینم بگم سن هردومون کم بود

«خوبم. اما اگر فکر کنم، گریه‌ م خواهد گرفت»❤️‍🩹

همسر من بعد عقدمون گفت امروز روز تولد دوباره من بود.

چ شیرین  

من همیشه بهم میگه نگاش کن چقدکوچولوئه انگار دخترمه ن زنم...من😁 زن😒 دختر😊شوهرم😳

دنیاهمه هیـــــــچ وکاردنیا همه هیـــــــچ، ای هیــــچ برای هیـــچ بر هیــــچ مپـــیچ...دانی که پس از مـــــرگ چه ماندباقی؟عشق است ومحبت است وباقی همه هیــــــــــــــچ😚👍
اولين بار كه پيام داد روز و ساعت و همه چييش يادمه  فاميل بوديم ولي حسابييي از پيام دادنش ت ...

چرا پرتقالی حالا؟؟؟

دنیاهمه هیـــــــچ وکاردنیا همه هیـــــــچ، ای هیــــچ برای هیـــچ بر هیــــچ مپـــیچ...دانی که پس از مـــــرگ چه ماندباقی؟عشق است ومحبت است وباقی همه هیــــــــــــــچ😚👍

فعلا که دستمو سفت گرفته خوابیده بعد از یکساعت تلاش دستمو دراوردم اون دستمو توخواب گرفت چندباربوسید ولشم نکیکنه الان دارم یه دستی براتون نایپ میکنم

دیشبم توخواب میگفت نتررررس من همیشششه پشتتم بیاااابیاااا تکیه کن بمن

بهترینـم، تو ثابت کردی که میشه یه دریــاااا تو یه دل جاکرد    تورو دیدم و دید من به این زندگی تغییر کرد همین لبخند شیرینت منو با عشــق درگیر کرد چه آراااامش دلچسببببی تماشای تو بم میده تو ایده آل ترین خوابی که بیداری من دیده     منوتو کنار هم دوتا آدم خوشحال و شاد و خوشبخت و مثبتیم که همیشه ردیف دندونامون معلومه