2777
2789
عنوان

اولین جمله شوهر که...

| مشاهده متن کامل بحث + 17390 بازدید | 314 پست
کاش الانم مث اونروزا بهم حرف های قشنگ میزد

...

- تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتي اومده بود خواستگاري قرار شده بود يه مدت باهم صحبت كنيم چون ازدواجمون سنتي بود بعد كه شمارمو گرف ...

- تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...

اولیش ک وقتی خاستیم از اتاق بریم بیرون تو جلسه خاستگاری دم در اتاقم بهم گف دوستت دارم😍 دومیش هم فردای ازمایشگاه پیام داد دلم برت تنگ شده⁦❤️⁩😍

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
معلم دوره ی ابتدایی😌

اولیش این بود 

رو یه دستمال نوشت دوستت دارم تو ماشین بهم داد گفت بعدا بخون هنوز نگهش داشتم 🤗

آخریشم این بود

امشب رئیسش زنگ زد گفت فلان کار رو نکردی اضافه کارتو کم میکنم که میشد  ۹۰۰ تومن . در اوج عصبانیت گفت فدای سر تو و بچه ام 😍😍😍

الانم که کنارم داره خرف و پف می کنه نمیذاره بخوابم 😀

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 
سیما،اگه بهم بله نگی،دیگه نمیتونم ونمیخوام باهیچ دختری ازدواج کنم😏😏😏😗😗😗

شوهرمو از بچگی همش دیدیم همو حرفم زدیم پسرخالمه ولی اولین حرفش روز خواستگاری تو اتاق داشتیم حرف میزدیم گفت بذار شمارمو بهت بدم گوشی که داری؟ گفتم آره بابام تازه خریده گفت عه پس خوبه یه خرج از رو دوشم برداشته شده

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من

روز بله برون هم من توی اتاق بودم بزرگترا داشتن مهرمیبریدین همش اس میداد بیا بیرون دیگه دلم ترکید.

برای مامان شدن من یک صلوات بفرستید😢        انشاال...هیچکسی چشم انتظار نباشه.

ساعت 5بد ظهر سال 94 اولین بار بود مخاستیم همدیگرو ببینیم،منو از دور دید بهم ز زد گفت اقااااااااا قبول نیس؟؟؟؟

منم با تعجبم گفتم چ قبول نیس؟

گف تو بخودت رسیدی اومدی سر قرار من با لباس کارم اومدم،ایجو نمشه ک...خندم گرفت،تو خیابون  موقع برگشت بخونه همش مث دیونه ها میخندیدم

الهامم(می تونید الی صدام کنید)
 ساعت 5بد ظهر سال 94 اولین بار بود مخاستیم همدیگرو ببینیم،منو از دور دید بهم ز زد گفت اقااااااا ...

اینجور خنده ها خیلی شیرینِ