2777
2789

خیلی اعصابم خرد شده از دیروز . میخوام بی خیال باشم اما نمیتونم . انقدر عصیی شدم که حالت تهوع بهم دست میده . 

شوهرم رفته ماموریت و یه ماه دیگه قراره بیاد . قبل از رفتنش هم گفت کجا راحتی گفتم خونه بابام . گفت پس بمون همونجا . اما مادرش (که تحت تاثیر دختراشه) گفته بود باید بمونه اینجا تو خونه ما . منم که نرفتم . چون خونشون یکم رفت و امد زیاده و منم همه میدونن بدم میاد و تنهایی راحتترم .و کلا خیلی هم وسواس دارن همش در حال برق انداختن خونه هستن و انتظار دارن عروس هم همکاری کنه و هر وقت اونا میرن اونجا عروس هم بره و کار کنه . فاصله سنی مون هم زیاده و بزرگه 18 سال ازم بزرگتره . من دوهفته نتونستم برم خونشون بعد پریروز زنگ زدم حال مادروشوهرمو بپرسم که یکم مریض احوال بود. خواهر شوهرم خیلی سرد جوابمو داد . قبلا رفتارشون باهام خیلی خوب بود . خیلی شوکه شدم از رفتارش گفتم شاید مشکلی چیزی هست . فرداش که جمعه بود رفتم خونه مادرشوهرم و دیدم خواهرشوهرا اونجان . محلم نذاشتن . جواب سلاممو ب زور گرفتن . بزرگه حتی تو صورتمم نگا نکرد.  کوجیکه با یه لبخند مسخره و زوری حالمو به زور پرسید  .... 

ادامه پست بعدی

دلم  اتفاق خوب میخواد 💚 دلم نی نی میخواد 🍼🍼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد خواهرشوهر بزرگم یه چیزی ب پسرش گفت که انجام بده اما گوش نداد پسرش ابنم عصبانی شد و داشت غر میزد و همینجوری با داد. و فریاد رفت طرف اشپزخونه و از اونجا میگفت نه از بچه شانس اوردیم نه از طایفه شوهر نه از عروس . عروسای مردم عین پروانه دور مادرشوهر میچرخن . دخترای مردم همه کار میکنن واسه خانواده . ما شانس نداریم و از این حرفا . تا شب هم ک من بخوام برگزدم خونمون یه کلمه باهام حرف نزد . تو این فاصله من کلی کمک کردم  و حتی ناهار درست کزدم اما وقتی اومدن بخورن قیافشو ترش کزد و یکم که خورد دیگه نخوزد و گفت شوره !!! نمیخورم ... 

حتی سر سفره کع میخواست بشینه فقط کنار من یه جا بود به خواهرش گفت برو اونطرف بشین خواهرش گفت بشین دیگع چه فرقی میکنه . میخواست پیش من نشینه . خیلی دلم شکست . خیلی ناراحت شدم . من از چیزی خبر ندارم چقدر پشت سرم غیبت کردن و بدمو گفتن که خانم تصمیم گرفته بی محلی کنه

عزیزم استرس اصلابه خودت راه نده انشالله خدا بهت یه نی نی توپولی بده سرگرم بشی الکی بخاطر هرچیز بی ارزشی ناراحت نشی💙

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

تا بخوام برگردم خونه چندبار گریه ام میخواست بگیره اما جلوی گریه مو میگرفتم ک سرمو گرم میکردم . البته دلشون از جای دیگه هم پره اونم این که من راضی نشدم بیام طبقه پایین مادرشوهرم زدندگی کنم . هزار بار ب شوهرم گفتن بیا اینجا و از مادرمونم مراقبت کن و از این حرفا اما شرط اول من برای ازدواج این بود که خونه جدا بگیریم که اپارتمانی باشه و من خونه ویلایی خوشم نمیاد . اما دلیل نیمشه بی محلی کنن و اینجوری باهام رفتار کنن . من یه جاری بزرگتر هم دارم که کلا قطع رابطه کزده یه ساله نیومده خونشون حتی عیدا . فقط شوهرش و دخترش میان و میرن . با اینکه من خیلی بیشتز از اون بهشون احترام میزارم اما اینجوری جوابمو میدن نمیدونم چرا ... 

منم کینه ای هستم و جواب این بی احترامی شو میدم . قسم خوردم باهاش حرف نزنم . اونروزم لام تا کام باهاش حرف نزدم وقتی دیدم باهام حرف نمیزنه . 

کلا این رویه اوناس . خیلی دیدم که میگن مثلا فلانی و دیدیم بهش اصلا رو ندادیم و محلش نذاشتیم بزار حساب کار دستش بیاد . اما من یه کاری میکنم حساب کار دست اونا بیاد ... خوشی زده زیز دلشون فک کنم . بدشون نمیاد یکمی هم من قطع رابطه کنم باهاشون . اره همین خوبه ....

ای بابا بیخیال .ببین یه روانشناس میگفت وقتی کسی باهاتون بد رفتاری میکنه فکر نکنین مشکل از شماست اون آدم مشکل داره که بد رفتاری میکنه بعدشم تووقتی از خودت مطمئن هستی پس بد رفتاری دیگران نباید روت تاثیر داشته باشه .چیزیم ازت کم نمیکنه 

بعضیا انقد تو زندگی آدم دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید که داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم😏

وا چرا؟من همسرم شده ۶ماه نبوده بینش مثلا ماهی دو روز بود.خب خونه مادرم بودم.اصلا اینام اصرار نداشتن و تعارفم نکردن و دوستم ندارن؛بهرحال عروس یا دامادم مدام پیش آدم باشه ادم نطم زندگیش بهم میریزه چه توقعیه.

شاید خیلی مریض بوده دیر رفتی .شما که شوهرت نیست چرا باید بری اونجا وایسی بهرحال نامحرم اونجاست نمیشه که مدام با لباس پوشیده باشی ولی خونه پدرت آزادی

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج

حالا خودشون کارای که ازت توقع دارن رو برا مادرشوهر انجام میدن اونا هم که همش خونه مادزشون هستن لابد 

پسرم هدیه حضرت فاطمه تو روز شهادتشه روزی که بی بی چک مثبت شد ۱۳۹۶/۱۲/۰۱🌷
عزیزم خیلی حرصم میگیره که بی محلیشون روتوتاثیرداره.من که دوروزه پیش کلن باهاشون قطع رابطه کردم خیلی ...

خیلی سختمه دوس ندارم اینجوری 

از پدروشوهر مادرشوهرم راضیم اما دختراش پرش میکنن 

اینکه تمام خوبیامو یه شبه فراموش میکنن این حرصم میده