2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کنم کلسیم عالیییه

من بعده زایمان خیلی تو شیر دهی قرص کلسیم خوردم چون دخترم الرژی داشت هییچ لبنیاتی نمیخوردم ۳ سانت بلند شدم

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
چند تا قرص کلسیم خوردی و چه مارکی؟

من روزی یکی میخوردم تا یک سالو خورده ای

کلسی کر

من ده سالگی بلوغ شدم و همون وقتم صفحه رشدم بسته شده بود

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
مگه میشه مگه داریم!!!!!  من دو سال روزی دو تا میخوردم یه سانتم کم شدم

البته رایج نیست ولی خب من زیاد شد قدم😑

سلام.من پسرم و ۱۷سالمه و قدم۱۹۰هست.من اولا قد ببندیم ارثیه .ولی بهتون من چی کنید چون ده سانت بلند شدم از پارسال.طناب بزنید .قرص آهن و قرص دی و قرص  روی هم خوردم