2777
2789
عزیز بهت توصیه میکنم پیش خانم نرید کلاس رقص دونفره. سرانجام خوبی نداره. چند نمونش رو دیدم

خب متاهل میتونه باشه

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه چتد موردی که من دیدم متاهل بوده خانمه. حتی یکیش تازه 1 هفته بود ازدواج کرده بود. ولی گند بالا او ...

یعنی خانوم مربی رقص یک هفته بود ازدواج کرده بود یا  زوجی که رفتن پیشش یک هفته ؟ متوجه نشدم .ببخشید. تعریف کن برامون .چه جالب . من میخواستم برم دنبال مربی رقص،رقصم خوب بشه   

چه جور😯؟؟؟🙄🙄

یکی از دوستامون با شوهرش رفتن کلاس رقص پیش یه خانم که تازه 1 هفته بود ازدواج کرده بود، بعد خانمه ظاهرا تو رقص که میخواسته یاد این 2تا بده خیلی ناز و عشوه داشته و یکم به داماد نخ میداده، طوری که دل اقا داماد رو برده بوده. عروسه میگفت دائم منو با اون مقایسه میکرد که نگا چقدر بدنش انعطاف داره، نگا چقد اندامش خوبه و.... عروس خانم هم شاکی میشه و دیگه کلاس رقص رو ادامه نمیده ولی دل اقا داماد رفته بوده. مرتب میرفته پیش معلم رقصه و تو گوشش میخونده که دوسش داره و... تا معلمه هم بهش چراغ سبز نشون میده . هیچی خلاصه دو نفر از همسراشون جدا میشن و با هم ازدواج میکنن. ولی ظاهرا معلم رقصه به اینم راضی نبوده و با نفر بعدی هم دوباره رو هم ریخته بوده و اقا داماد مجبور میشه طلاقش بده

یعنی خانوم مربی رقص یک هفته بود ازدواج کرده بود یا  زوجی که رفتن پیشش یک هفته ؟ متوجه نشد ...

خودت تنها برو عزیز و اصلا هیچ اشنایی بین شوهرت و مربی رقص به وجود نیار. خودت بری مشکلی پیش نمیاد ولی مردا زود دلشون میلرزه مخصوصا با ناز و عشوه مربی رقص در هین رقصیدن. برا دوستمون تعریف کردم چی شده.تازه این یه نمونش بود. از موردا زیاد دیدم