2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازش شکایت میکردم که دیگه تکرار نکنه

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

نمی دونم چون اصلا ازش انتظار ندارم حتما شوکه می شم و خیلی حالم بد می شه 

ولی به خانواده نمی کشونم و چحتما کاری می کنم که به غلط کردن بیوفته 

و حتما از پزشک قانونی نامه میگیرم

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

من راهکار بلد نیستم یکی بزنه دوتا میخوره چون من ۱ساله میرم رزمی غلط میکنه بزنه والا 😒😒😒😒

تیکرم مال بارداری نیست.تیکر رسیدن به بزرگترین آرزوهامه💓😘😍کاربری اولم مال سال۹۵هست😌😋زیارت عاشورا به روش آیت الله حق شناس😍اگه حاجتتونو از امام حسین (ع)گرفتید برای ازدواج من و خواهرکوچولوم دعا کنید🌹🌼

ببینین ما اصل قضیه رو نمیدونیم که چه اتفاقی افتاده اما هیچ کس این حق رو نداره که کسی رو کتک بزنه هیییییچ کس حتی سر ادم داد بزنه ولی اگه من جای شما بودم فورا ازش شکایت میکردم حتی ۱۱۰ رو خبر میکردم و الم شنگه راه مینداختم که دیگه کارش رو تکرار نکنه و یه مدت هم باهاش زندگی نمیکردم و ازش میخواستم تا درمان نشده به سمتم برنگرده

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
خواهشا راهکار منطقی بدین

من یه بار همین جوری نشسته بودیم داشتیم شوخی می کردیم که دعوا شد خیلی بدجور حالا هم یادم میفته دلم می خواد بکشمش. ولی تا سه روز اصلا محلش ندادم غذا درست می کردم خودم و دخترم می خوردیم اصلا بهش غذا ندادم. 

ولی شوهر من اصلا بد اخلاق نیست عصبی هم نیست نمیدونم چی شد دعوامون شد

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

اگه ی سری نگن ک شوهرت غلط کرد ک دست روی زنش بلند کرده یا برو مشاوره یا شکایت کن یا طلاق و یا خ بابا 

بنظرم بهتره ی مدت باهاش سنکین باشی و بذاری ب اشتباه خودش پی ببره و ازش بخاه ک تکرار نکنه.بهر حال چون ادم زندگیشو دوست داره و نمیخاد تا تقی به توقی میخوره کتک کاری و دعوا بشه راه حلش..بهرحال همه تو زندگی مشترک یبار هم شده برخورد فیزیکی داشتن با شوهرشون.خواهشا کسی جو نده و نگه ک من نداشتم