2777
2789
عنوان

دعا واسه بچه دار شدن

260 بازدید | 27 پست

سلام خانم های عزیز من روز ۶ انتقال جنینم میخواستم ببینم دعایی نیس که بخدا التماس کنه بچه هامو نگه داره خیلی محتاجم لطفا کمکم کنین ممنون

خدایا دو بار تو این شش ماه دل منو شکوندی اما دل مامانای منتظر دیگه رو نشکون کفر نمیگم اما اعتقادم ضعیف شد کلی باهات راز و دل کردم کلی التماست کردم کلی گریه کردم آخرش نشد یعنی اصلا نشنیدی ببخشید اما واقعا دیگه هیچی نمیگم الهی هیچ مادر ای وی افی نتیجه منفی نگیره سخته بخدا سخته 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سوره حجراتو هر روز بخونی فوت کنی تو شکمت از سقط جلوگیری میکنه تو اینترنتم هست

جالبه چشم

خدایا دو بار تو این شش ماه دل منو شکوندی اما دل مامانای منتظر دیگه رو نشکون کفر نمیگم اما اعتقادم ضعیف شد کلی باهات راز و دل کردم کلی التماست کردم کلی گریه کردم آخرش نشد یعنی اصلا نشنیدی ببخشید اما واقعا دیگه هیچی نمیگم الهی هیچ مادر ای وی افی نتیجه منفی نگیره سخته بخدا سخته 
فقط مستقيم از خودش بخاه

خواستم خیلی زیاد میخوام با دعا هم بخوام فقط نمیدونم چطوری باید بخوام 

ان‌شاالله مثبت میشه. منم ماه آینده اگه خدا بخواد انتقال دارم

انشالله بسلامتی

از ته دل از خودش بخواه که سالم باشه و برات نگهش داره قبل و بعد دعاتم حتماصلوات بفرست

چشم حتما

من اگر قابل باشم برات دعا میکنم شما هم اگر دوست داشتی منو دعا کن دل شکسته ام

رویا رو دوس دارم من تو رویاهام فرزندی دارم که بغلش میکنم بوسش میکنم بوش میکنم وقتی گریه میکنه نازش میکنم دلم برای خنده هاش غنج میره وقتی میام خونه تنها نیستم باهاش حرف میزنم وقتی باباش میاد با دیدن شیطونی هاش ذوق میکنه باهم میریم مهمونی .عید دیدنی .من دیگه منزوی نیستم افسرده نیستم هیچکسی دلش برام نمیسوزه هیچکسی فک نمیکنه بچه اش رو چشم زدم . از جمع ها و ادم ها بدم نمیاد .کاش رویاهام واقعی بود اما وقتی رویا پردازیم تموم میشه منم و اتاقی که برات اماده کردم اما تو نیومدی من لیاقت مادرشدن رو نداشتم...
من اگر قابل باشم برات دعا میکنم شما هم اگر دوست داشتی منو دعا کن دل شکسته ام

وای عزیزم خیلی متاسفم چرا سقط کنی قربون دل مهربونت بشم ممنون که دعام کردی الهی که بعدی صحیح و سالم بیاد تو بغلت 

وای عزیزم خیلی متاسفم چرا سقط کنی قربون دل مهربونت بشم ممنون که دعام کردی الهی که بعدی صحیح و سالم ب ...

علت رو تشخیص ندادند گفتند همه چی خوبه فقط باید منتظر بود تا دوباره باردار شی بررسی کنیم

عزیز دلم ان شاء الله زود زود مامان شی ان شاء الله خدا به دل پاکت نگاه کنه و نی نی هات برات بمونه ان شاء الله.

رویا رو دوس دارم من تو رویاهام فرزندی دارم که بغلش میکنم بوسش میکنم بوش میکنم وقتی گریه میکنه نازش میکنم دلم برای خنده هاش غنج میره وقتی میام خونه تنها نیستم باهاش حرف میزنم وقتی باباش میاد با دیدن شیطونی هاش ذوق میکنه باهم میریم مهمونی .عید دیدنی .من دیگه منزوی نیستم افسرده نیستم هیچکسی دلش برام نمیسوزه هیچکسی فک نمیکنه بچه اش رو چشم زدم . از جمع ها و ادم ها بدم نمیاد .کاش رویاهام واقعی بود اما وقتی رویا پردازیم تموم میشه منم و اتاقی که برات اماده کردم اما تو نیومدی من لیاقت مادرشدن رو نداشتم...