2777
2789

ما تو دادگاه ی پرونده داریم که طرفمون خیلی پول خرج کرده ک رای دادگاه و بخره نگرانم دست ب دامن خدا شدم کسی ی ختم مجرب بلده کمکم کنه😢😢😢😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چهار روز تو مسجد بري دوازده هزار مرتبه يا علي بگي 

چهار ساعت طول ميكشه 

معجزه ميكنه

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.
قصیه دادگاهتون چیه؟ یعنی درچه حده  ک بشه ب اسونی رای دادنادرست

شوهرم پیمانکار ی مرکز تفریحی بود یکسال ب بهانه اینکه خارج از کشو پول اینارو نمیداد بعدش ک اومد قبول نکرد حساب و کتابشو مام مجبور ب شکایت شدیم بار اول رای ب نفع ما بود ولی تو دادگاه تجدید نظر با کمک چن نفر تونسته رائ رو تاحدی تغییر بده در واقع بدهی اون نزدیک ۱۰۰ تومن بود الان رسونده ب ۲۰ میلیون.تهدید کرده اینم از چنگتون درمیارم😢😢😢

شوهرم پیمانکار ی مرکز تفریحی بود یکسال ب بهانه اینکه خارج از کشو پول اینارو نمیداد بعدش ک اومد قبول ...

دست یافتن به گنج علم یا مال

یکی از انواع استغفار که تلاوت آن به تعداد خاصّی برای حلّ مشکلات اقتصادی یا علمی به تجربه رسیده است ، استغفاری است که خواندن آن به مدّت دو ماه، روزی چهارصد مرتبه سفارش شده است.

امام صادق (علیه‌السلام) می‌فرمایند:

هر کس تا دو ماه روزی چهارصد بار پی در پی بگوید:«أَسْتَغْفِرُ اللهَ الَّذی لا إِلـهَ إِلاّ الْحَیُّ الْقَیُّومُ ، هُو الرَّحْمنُ الرَّحیمُ ،  بَدیعُ السَّماواتِ وَ الأَرْضِ ، مِنْ جِمیعِ ظُلْمی وَ جُرْمی و إِسْرافی عَلی نَفْسی وَ أَتُوبُ إِلَیْهِ».

« از خداوند ، طلب آمرزش می‌کنم ، خدایی که معبودی جز او نیست ، زنده‌ای ازلی و ابدی ، سرپرستی بی همتا و پدید آورنده آسمان‌ها و زمین است . از همه ستمی که به خود کرده و جرمی که مرتکب گشته‌ام و اسراف و زیاده‌روی که بر نَفْس خویش روا داشته‌ام ( آمرزش طلبیده ) و به سوی او باز می‌گردم »، یا گنجی از علم و دانش به او داده می‌شود ، یا گنجی از مال و ثروت روزیش می‌گردد. (وسائل الشّیعه ، ج 7 ، ص 22555 ).

بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....
دست یافتن به گنج علم یا مال یکی از انواع استغفار که تلاوت آن به تعداد خاصّی برای حلّ مشکلات اقتصادی ...

ما از طریق همین استغفار پولمونو که یه کلاهِبردار بالا کشیده بود با خسارت پس گرفت

بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....