2777
2789
عنوان

صابون داو

| مشاهده متن کامل بحث + 17053 بازدید | 24 پست
اره مای میگن لوازم ارایشش سرب داره اما داو رو تاحالا نشنیدم

من کرمشواستفاده میکردم پوستم داغون شدچندماه رفتم دکتروارایش نکردم تاخوب شدم الانم چندساله خط چشم مای استفاده میکنم چشمام انگارضعیف شدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عه کی گفته؟ یه ۱۰ سالی میشه استفاده میکنم هم شامپو و هم صابون و کرم

حق داری خیلی بده یه مرت یه چیزی استفاده کنی بعد بهت بگن عوارض داره خودم عاشق کرم نیوآ بودم خواهرموگفت دیگه نزن یه سری محصولات فرانسوی هستن غیراستاندارد وزارت بهداشت هم بهسون اخطار داده مواد اولیه شونو عوض کنن نکردن دولت هم تلافی کرده مصرفشو تو خود فرانسه ممنوع کرده اینام میفرستن واسه کشورایی مث ما

پوستتو ب مرور نازک و قرمز نکرد؟ چون خاصیت لایه بردار اینه

نه اصلا، خيلي هم خوبه، آخه يك صابونِ، مواد خاص و شيميايي قوي نداره

چون بسي ابليس آدم روي هست، پس به هر دستي، نشايد داد دست
نه اصلا، خيلي هم خوبه، آخه يك صابونِ، مواد خاص و شيميايي قوي نداره

قبلا لایه بردار کاپوس استفاده کردم واسه جوش دکتر داد بهم . وقنی پوستم صاف شد چن بار استفاده کردم نازک شدد 

خداجون شکرت واس تو دلیم💓 صدهزار بار شکر
قبلا لایه بردار کاپوس استفاده کردم واسه جوش دکتر داد بهم . وقنی پوستم صاف شد چن بار استفاده کردم ناز ...

راجع به اون نشنيدم، اما اين رو من و خواهرم خيلي سال هست، استفاده مي كنيم و راضي هستيم، اگر مي خواهي پوستت خوب باشه، از برس هاي شست و شوي برقي براي صورت استفاده كن، وقتي صابون يا شوينده رو روي صورت ماليدي، با برس به صورت دوراني ، بشور، پوستت عين برگ گل ميشه، قبل آرايش هم يا گلاب استفاده كن يا ماسك سفيده تخم مرغ، اگر صورتت خشكه به سفيده  ي تخم مرغ هم زده، چند قطره روغن زيتون، اضافه كن.( دور دهان و چشمت ابداً نزن، باعث تَرَك ميشه)

اون صابون انار هم چون قابض هست، براي تنگ كردن، منافذ پوست عاليه.

چون بسي ابليس آدم روي هست، پس به هر دستي، نشايد داد دست
راجع به اون نشنيدم، اما اين رو من و خواهرم خيلي سال هست، استفاده مي كنيم و راضي هستيم، اگر مي خواهي ...

مرسی عزیززززززم

خداجون شکرت واس تو دلیم💓 صدهزار بار شکر

با سلام

با استفاده از صابون زیبایی داو مدل Restore، سلول‌های مرده‌ از روی پوست برداشته می‌شوند و پوستی صاف و شفاف خواهید داشت. این صابون حاوی عصاره‌ی معطر انجیر است که به دلیل دارا بودن خواص آنتی اکسیدانی تاثیر ضد پیری دارد و باعث طراوت پوست می‌شود.