2777
2789

سلام دوستان گلم

من هفته پیش متوجه شدم که جنینم از هفته ۷ دیگه رشد نکرده و در هفته ۹ سقطش کردم

اما هر چی میگذره بیشتر نگران و ناراحت میشم و از آینده میترسم

میشه یه لطفی بکنید و به من از تجربیاتتون بگید

اینکه بعد سقط چند وقت بعد اقدام کردین؟ آیا آزمایش خاصی دادین؟ الان باردارین ؟ چند وقتتونه؟

ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مرداد پارسال سقط کردم تو نه هفته منم همینطور بودم رشد نکرد بعد سه ماه اقدام کردم به لطف خدا و امام حسین ماه اول باردار شدم الانم دو هفته دیگه ان شاءالله زایمان میکنم نمیدونم یه سری ازمایشا قبل اقدام دادم نمیدونم چی بود ولی جوابش خوب بود دکتر گفت مشکلی نداره نگران نباش برا خیلی ها اینطوره بعدش بارداری سالمی دارن

دوچیز را هرگز عیان نکن ، آنچه نیستی .... همه ی آنچه هستی ...
ساک بارداری خالی میمونه و جنین رشد نمیکنه یا اگه جنین تشکیل بشه قلبش تشکیل نمیشه گلم

من دوتا سقط داشتم يكي قلب داشت يكي پوچ بود هر دو هم توً هشت هفته سقط شدن ..اخرين سقطم كه پوچ بود تير ٩٦ سقط شد شهريور ٩٦ دو باره حامله شدم الانم دختره خوشگلم دنيا اومده و ٥٠ روزشه 😍😍

من مرداد پارسال سقط کردم تو نه هفته منم همینطور بودم رشد نکرد بعد سه ماه اقدام کردم به لطف خدا و اما ...

عزیزم خوب خدا رو شکر

تو رو خدا برای منم دعا کن

دلم داره از غصه میترکه

البته من یه پسر دارم

و این روزها تنها دلخوشیم پسرم شده

هر چی میگذره حال روحیم بدتر میشه نمیدونم چرا

من دوتا سقط داشتم يكي قلب داشت يكي پوچ بود هر دو هم توً هشت هفته سقط شدن ..اخرين سقطم كه پوچ بود تير ...

خوب خدا رو شکر عزیرم

گلم دوران بارداری سومت راحت بود؟ آزمایشی دادی برای پیدا کردن علت سقط؟

خوب خدا رو شکر عزیرم گلم دوران بارداری سومت راحت بود؟ آزمایشی دادی برای پیدا کردن علت سقط؟

ازمايش ندادم هيچي ولي به محض مثبت شدن بي بي دكتر واسم امپول انوكسا ٦٠٠٠ داد كه تا اخره بارداري زدم .. دوران پر استرسي داشتم ولي به خير گذشت.

ازمايش ندادم هيچي ولي به محض مثبت شدن بي بي دكتر واسم امپول انوكسا ٦٠٠٠ داد كه تا اخره بارداري زدم . ...

خوب خدا رو شکر

دعا کن برای منم

بخدا دارم دیوونه میشم از ناراحتی

عزیزم خوب خدا رو شکر تو رو خدا برای منم دعا کن دلم داره از غصه میترکه البته من یه پسر دارم و این ...

عزيزم حالتو درك ميكنم ولي مطمن باش كه حامله ميشي و بسلامتي هم ني نيتو بغل ميگيري خدا پسرتم واست حفظ كنه 

من دوتا سقط داشتم يكي قلب داشت يكي پوچ بود هر دو هم توً هشت هفته سقط شدن ..اخرين سقطم كه پوچ بود تير ...

منم تیر سقط کردم 

یعنی میشه تا شهریور باردار باشم ای خدااا

عزیزم خوب خدا رو شکر تو رو خدا برای منم دعا کن دلم داره از غصه میترکه البته من یه پسر دارم و این ...

دختر خوب چرا انقد نا امیدی من بعد یک سال اولی رو حامله شدم اونم سقط شد شما ماشالا یه پسر هم داری ان شاءالله به زودی باز مامان میشی

دوچیز را هرگز عیان نکن ، آنچه نیستی .... همه ی آنچه هستی ...