2777
2789
عنوان

تخم شوید دم کرده

634 بازدید | 3 پست

سلام 

دوستان من ماه پیش با مصرف قرص و آمپول باردار نشدم دوباره این ماه دکتر بهم قرص داد، شنیدم برای تخمک گذاری تخم شوید دم کرده خوبه، چجوری بخورم؟ کی بخورم؟ با قرص لتروزول تداخل نداره؟

خدای عزیـــــزم مگر من جز تو که را دارم که وقتی دلم بگیرد، بیایم و با او درد و دل کنم و بشود آرامِ جــــــــــانم خدای من اگر تو بخشش نکنی؛ اگر از محبتت محرومم کنی چیزی نمی‌ماند برایم ای بهترینم... مرا هدایت کن؛این بندۂ خطاکارت را هدایت کن که خطا نرود...(راه کسانی که ايشان را نعمت داده‌ای، نه خشم گرفتگان بر آنها و نه گمراهان)خودم خوب می‌دانم گهگاهی پایِ ایمانم لنگ می‌زند، من خوب می‌دانم که چه عهدهایی را که با تو بسته‌ام و شکسته‌ام …اما خوب میدانی خدایِ خوبم که من لحظه لحظه تو را نفس میکشم.خدایِ عزیزم مثل همیشه کنارم باش 
گیاهی با شبمیایی تداخل داره 

نخورم یعنی؟

خدای عزیـــــزم مگر من جز تو که را دارم که وقتی دلم بگیرد، بیایم و با او درد و دل کنم و بشود آرامِ جــــــــــانم خدای من اگر تو بخشش نکنی؛ اگر از محبتت محرومم کنی چیزی نمی‌ماند برایم ای بهترینم... مرا هدایت کن؛این بندۂ خطاکارت را هدایت کن که خطا نرود...(راه کسانی که ايشان را نعمت داده‌ای، نه خشم گرفتگان بر آنها و نه گمراهان)خودم خوب می‌دانم گهگاهی پایِ ایمانم لنگ می‌زند، من خوب می‌دانم که چه عهدهایی را که با تو بسته‌ام و شکسته‌ام …اما خوب میدانی خدایِ خوبم که من لحظه لحظه تو را نفس میکشم.خدایِ عزیزم مثل همیشه کنارم باش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.