2777
2789
عنوان

منم نی نی میخام

164 بازدید | 12 پست

ولی تازه یک ماه دیگه عروسیمه   

مستاجریم کلی هم قسط داریم بعد شوهرم میگه تا خونه دار نشدم  وضعیت مالی اوکی نشده اصلا حرف بچه رو نزن حداقل تا 4 سال بعد عروسی

25 سالمم هست خیلی هم عاشق نی نی هستم 

خودم دلم میخواد قسطای خودم ک بهار سال دیگه تموم میشه نی نی بیارم 

آیا شوهرم درست میگه ک صبر کنیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره  درس میگ منم مث تو وضعیتم 

وقتی پوشک بچت در ماه ۳۰۰ میشه نمیشه مث قدیما گف روزیشو بچه میاره!! اول رفاه متوسط بعد

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪

از حالا ب فکر بچه ایی..بیخیال بابا..

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥

بله شوهرت درست میگه

نمی خوم بدبینت کنم. ولی اقلا چهار پنج سال باید با هم زندگی کنید اصلا ببینید زندگی مشترکتون دوام داره یا نه 

ان شاء الله خوشبخت بشی و همیشه بهترین تصمیم رو بگیری

ویدیوهای آموزش قلاب بافی  گفتن حذف کنم لینکو