2777
2789

بچه ها نمیدونم از قضیه خواهر شوهرم و بیماریش اطلاع دارین یا نه، خلاصه بگم که خواهرشوهرم بیماری دوقطبی داره و شدیدا از نظر رشد افکاری و شخصیتی و ذهنی عقبه 21 سالشه مثل بچه 12 ساله حرف میزنه یا رفتار میکنه و خیلی هم به روابط من و همسرم حسودی میکنه چون از همسرم کوچیکتره و تها برادرش همسرمه و شدیدا وابسته بوده بهش. واقعا با بعضی کاراش اذیت میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر موقع میرم خونشون بیماریش بیشتر عود میکنه یعنی یه جوری بیشتر بهم میریزه خیلی اذیت میکنه تا نه میشنوه. مثلا من میرم شهر نامزدم، میخوایم باهم باشیم بلاخره، تا ما میریم تو اتاق پشت سرمون میاد. همسرم هی گوشزد میکنه مثلا مهتاب میخواد استراحت کنه ولی اصلا میشینه کنارمون و انگار نه انگار. دیگه همسرمم نمیتونه پاشه بزنتش که. مادرشم میاد میگه ها ولی کلا آویزونه ماست

عزیزم خودتم میگی مریضه دست خودش که نیست اینجور موقع ها تو خانمی کن هیچی نگو سکوت کن تا میتونی هم جلو همسرت هوای خواهرشو داشته باش تا هیچ مشکلی در این رابطه با شوهرت پیدا نکنی

هر موقع میرم خونشون بیماریش بیشتر عود میکنه یعنی یه جوری بیشتر بهم میریزه خیلی اذیت میکنه تا نه میشن ...

اصلا همسرت خواست بزنه هم شما نبابد بذری

اصلا حقی ندارید کتک بزنید😒😒😒😒

🌹امام زمان عزیزم ظهور کن که گره مشکلات هممون به واسطه شما باز میشه.🙏🏻اللهم عجل لولیک الفرج🙏🏻

یا مثلا چون میبینه همسرم منو مثلا میخواد بره فلان جا، مثلا برمیگرده میگه عصر بریم با من یه چیزی انتخاب کنیم؟ همسرم هم بالطب میگه نه ما کار داریم، اون بهم میریزه و شروع میکنه به تهدید که باشه پس منم به فلان پسره زنگ میزنم و...

یا مثلا میخوایم بریم جایی، هی تماس میگیره به همسرم و من خیلی بدم میاد ازینکار، حالا اوایل کلا حق ندا ...

شما چند سالته؟

🌹امام زمان عزیزم ظهور کن که گره مشکلات هممون به واسطه شما باز میشه.🙏🏻اللهم عجل لولیک الفرج🙏🏻