2777
2789
عنوان

من و نامزدم

1946 بازدید | 19 پست

بچه هاوقتایی ک میریم بیرون نمیدونم چی بگم خیلی کم حرفم اون هی میگه حرف بزن من میگم چی بگم اخه

میشه راهنماییم کنیدچکارکنم

بعضی وقتاناراحت میشه ازکم حرفیم😔

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐

اشکال نداره عزیزم من خودمم اوایل همین طوری بودم اصلا صدام در نمیومد جوری که شوهرم جیغ داد میزد میگفت بابا یه ذره صحبت کنم صداتو بشنوم اما الان دیگه خداروشکر او دور افتادم

خداجونم مواظب بچم باش بندبند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مواظبش باشم ببشترازجونم 😙خدایاخودت دامن تمام منتظراروسبزکن 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشکال نداره عزیزم من خودمم اوایل همین طوری بودم اصلا صدام در نمیومد جوری که شوهرم جیغ داد میزد میگفت ...

اخه ما۳ساله باهمیم 😐

منم اصلاخجالتی نیستم فقط نمیدونم چی بگم

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐
مثلا بهش بگو از دوره دانشگاهت تعریف کن اینجوری تو ی سوال میپرسی و اون تا نیم ساعت حرف میزنه 

من نگمم اون خودش ازدوران دانشگاهش میگع😐

اینقدرحرف میزنه مخمومیخوره

منم همینجورم ولی شوهرمم خیلی کم حرفه دیدم اگه اینجوری بشه کلا نایود میشیم از بس سکوت و سنگینی بینمونه. دیگه از همه چی میشینم تعریف میکنم

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دقیقا همسر من خیلی کم حرف بود چند سال اول

الانم گاهی کم حرف میشه

میره رو اعصابم اروم بودنش😐

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

منم کم حرفم...اخه معمولا مردا حرف میزنن...

حالا من همسرمم کم حرفه...من همون اول بهش گفتم من کم حرفم گفت اتفاقا من کناره ادمای کم حرف ارامش بیشتری دارم....ولی خب ی جاهایی لازمه حرف زدن...سعی کن علاقه مندیشو پیدا کنی و راجب اون موضوع اطلاع کسب کنی و باهاش بحرفی....مثلا همسره خواهرم عاشق ماشینه...خواهرم الان دقیق میدونه موتور هرماشینی چیه و ساخت کجاسو سرعت قدرتش چقدره  همیشه ام جیک تو جیک هم دارن حرف میزنن