اشکال نداره عزیزم من خودمم اوایل همین طوری بودم اصلا صدام در نمیومد جوری که شوهرم جیغ داد میزد میگفت بابا یه ذره صحبت کنم صداتو بشنوم اما الان دیگه خداروشکر او دور افتادم
خداجونم مواظب بچم باش بندبند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مواظبش باشم ببشترازجونم 😙خدایاخودت دامن تمام منتظراروسبزکن 😊
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
حالا من همسرمم کم حرفه...من همون اول بهش گفتم من کم حرفم گفت اتفاقا من کناره ادمای کم حرف ارامش بیشتری دارم....ولی خب ی جاهایی لازمه حرف زدن...سعی کن علاقه مندیشو پیدا کنی و راجب اون موضوع اطلاع کسب کنی و باهاش بحرفی....مثلا همسره خواهرم عاشق ماشینه...خواهرم الان دقیق میدونه موتور هرماشینی چیه و ساخت کجاسو سرعت قدرتش چقدره همیشه ام جیک تو جیک هم دارن حرف میزنن