2777
2789
عنوان

میتونید مهریه تون رو بدون رفتن ب دادگاه اجرا بزارید

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 64 پست
من میخوام با خواسته خود همسرم مهریه ام رو اجرا بزارم ک اموالش توقیف بشه. ولی نمیدونم هزینه دادگاه جج ...

راستش من خیلی دویدم یادمه اون زمان 800 تومن بخاطر 114 سکه ریختم به حساب دولت که اصطلاحا تمبر باطل شه.. خیلی هم کاغذ بازی و درد سر داشتم و تو صف موندم و از پله بالا پایین شدم مسخره بازیش زیاد بود پیشنهاد میکنم اگه توان مالی دارین وکیل بگیرین اونجا کلا یه باجه مخصوص وکلا بود واسه هیچ مرحله ایوکیل تو صف نمی موند سریع کارشون انجام میشد ولی مردم عادی فق ساعت ها تو صف بودن که اونم باید بدو بدو کاراتو میکردی که ساعت اداری تموم نشه ورگرنه فردا روز از نو روزی از نو 

به امید روزی که کرونا نابود شه 😇یک عدد معتاد به نی نی سایت   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست من تو مرحله جداییه . چرا وکیلش نگفته ؟     قانون جدیده ؟

عزیزم گمون نکنم به این راحتی باشه کلا خونه و یه ماشین و از مرد نمیگیرن دوتا موردی که میشه دخل و تصرف داشت واسه مهریه یکی حساب بانکیه یکی رهن خونه حداقل سه سال پیش این قانون بود الان در جریان نیستم 

راستش من خیلی دویدم یادمه اون زمان 800 تومن بخاطر 114 سکه ریختم به حساب دولت که اصطلاحا تمبر باطل شه ...

ای وای ن بابا خیلی میشه اینطوری من تو نت سرج کرمپ...ببخشید کیبوردم خرابه.سرج کردم اینا نبود تو میخوای مهریه بگیری دولت پول بخوره عجب بدبختیه

خدایا مرسی ک سالمه و خیلییی نازه
دوست من تو مرحله جداییه . چرا وکیلش نگفته ؟     قانون جدیده ؟

وا ن همه میدونن بخاطر همین من میخوام مهرمو اجرا بزارم خونه شوهرم توقیف شه البته شرایط دوست شما حتما فرق داره همسرش شاید ملک خوبی نداره

ای وای ن بابا خیلی میشه اینطوری من تو نت سرج کرمپ...ببخشید کیبوردم خرابه.سرج کردم اینا نبود تو میخوا ...

اره بخدا خیلی افتضاحه قانون مملکت تازه بخاطر جهیزیه خودمو که میخواستم طبق سیاهه اونم نه کل وسیله ها که مال داماد هم شاملشه بیارم باز خداشاهده پونصد هزار تومن واریز کردم که یه برگه بدن دستم به عنوان ضامن که یوقت اشتباهی یه قابلمه نیاد سمت من بیزارم از دادگاه و هر مسعله ای مربوط به طلاق 

عزیزم گمون نکنم به این راحتی باشه کلا خونه و یه ماشین و از مرد نمیگیرن دوتا موردی که میشه دخل و تصرف ...

اگر ملکش ارزشش از مهر شما کمتر باشه و فقط همون رو داشته باشه کاری ندارن.ولی حقوق رو صددرصد تقسیم میکنن

وا ن همه میدونن بخاطر همین من میخوام مهرمو اجرا بزارم خونه شوهرم توقیف شه البته شرایط دوست شما حتما ...

تا اونجا که میدونم وضع مالی شوهرش خوبه اما نمیدونم چیزی به نامش هست یا نه 

فردا این موضوع رو بهش میگم ممنون از اطلاع رسانیت

🌈🖤⛵
اگر ملکش ارزشش از مهر شما کمتر باشه و فقط همون رو داشته باشه کاری ندارن.ولی حقوق رو صددرصد تقسیم میک ...

که این طور 

بازم ممنون انشالله موفق باشید

اره بخدا خیلی افتضاحه قانون مملکت تازه بخاطر جهیزیه خودمو که میخواستم طبق سیاهه اونم نه کل وسیله ها ...

ای وای خدا صبرت بده.اخه ی زن میخواد جدا بشع پولش کجا بود ک بخواد انقدر خرج کنه حقش رو بگیره

تا اونجا که میدونم وضع مالی شوهرش خوبه اما نمیدونم چیزی به نامش هست یا نه  فردا این موضوع رو ب ...

مردا خیلی عوضین البته بعضیاشون به نظرم اول نفهمن که مرشو گذاشته اجرا بهتره یه بنده خدایی بوده تمام اموالشو به نام دوسش میزنه که دادگاه نتونه چیزی ازش بگیره