2777
2789
عنوان

خواهشا خواهرانه راهنماییم کنین

194 بازدید | 15 پست

سلام خانوما شبتون بخیر

جریانم یکمی طولانیه ولی از اینکه هیچکس نیس باهاش دردل کنم حالم بدجوری خرابه

سعی میکنم همشو تو این پست بگم تا اذیت نشید

نزدیک س سال هس با یه پسری دوست شدیم و بی نهایت بهش وابستم و دوسش دارم

از عشق اونم مطمنم و بهش ایمان دارم

از یه خانواده متوسط هسن و وضع مالیشون بدنیس

درس میخونن و سربازی نرفتن هنوز

مامانم از رابطمون خبر داره

قراره اخرای امسال بیاد واسه خاستگاری

بابام ب شدت مخالفه😔

سر چیزای خیلی کوچیک بحث میکنیم و بهم زیادی گیر میدیم😞

مثال نمیزنم واستون چون میدونم مسخرم میکنید

دوشبه قهر کردیم باهم خوبیم ولی هر دومون میدونیم ک از هم ناراحتیم و هیچکسی تمایل نشون نمیده واسه اینکه بحثو تموم کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی وقتا حس میکنم توی انتخابم اشتباه کردم اما واقعا دلبستگیم بهش زیاده و هیچ جوری نمیتونم ترکش کنم چون واقعا دوسش دارم و بدجوری احساساتی هسم

از خیلیا شنیدم قبل ازدواج ک عاشق هم باشین بعد ازدواج ی مدت ک بگذره ازهم سیر میشید و عشقتون سرد میشه

خیلیا با شوهراشون قبل ازدواج دوست بودن ولی بعد ازدواج کارشون ب طلاق کشیده😔

میخاسم بم بگید ایا درسته؟ینی عشق قبل ازدواج پایدار نمیمونه؟بنظرتون من باید چیکار کنم

یعنی بابابات قهری؟

ن عزیزم بابام ی مدت پیش فهمیده بود باهاش هسم خیلی مخالفت نشون داد ب شدت مخااالفه

الان در جریان نیس ک باهاشم 

ولی میترسم وقتی بفمه و مخالفت کنه

میترسم از این که خیلیا قبل ازدواج باهم بودن و بعد بدبخت شدن و هیچ راهی نداشتن چون انتخاب خودشون بوده

اووووه حالا کو اخر سال ازاین ستون به اون ستون فرج.شماهم سعی کن تواین مدت پدرت وبااقا پسر اشنا کنی وچندباری باهم ملاقات داشته باشن وشماهم تواین مدت سعی کنین دل پدر به دست بیارین انشالا که به هرچی به صلاحت همون بشه 

اووووه حالا کو اخر سال ازاین ستون به اون ستون فرج.شماهم سعی کن تواین مدت پدرت وبااقا پسر اشنا کنی وچ ...

اخه عزیزم از بس ک ما همش دعوا داریم هی باخودم میگم معلوم نی وقتی بهم برسیم چجوری باشیم 😔

میترسم از اینکه با وجور مخالفت بابام بهم برسیم و از انتخابم پشیمون بشم و راهی نداشته باشم و بابامم پشتوانه ام نباشه

از ی طرفم س سال رابطع کم نیس بشه تمومش کرد

شنیدی میگن طرف ن راه پس داره ن راه پیش؟

دقیقا همینم

اخه عزیزم از بس ک ما همش دعوا داریم هی باخودم میگم معلوم نی وقتی بهم برسیم چجوری باشیم 😔 میترسم از ...

همه زندگیا پستی وبلندی داره کی گفته همه ازدواجایی که قبلش دوست بودن اخر وعاقبتش بد بوده؟؟بهت توصیه میکنم حتما حتما حتما قبل اینکه بیاد خواستگاری برین مشاوره

هفته ای دو یا یه بار

والا بنا بر تجربه این جور دعواها و قهر کردنا یا از سر تماس خیلی زیاد در طول روزه یا دلتنگی ندیدن همدیگه،ببین کی بیشتر دعوا و جر و بحث دارین،بعدم باید به یه بلوغی توی رابطه برسین که نقاط حساس شخصیت مقابل رو بشناسین و با رعایت نکات نقاط حساس همدیگه یه رابطه با آرامش رو تجربه کنین،شاید هنوز خیلی خوب همو نمیشناسین یا کوتاه نمیاین در مقابل هم،به قولی لم همو نمیدونین

همه زندگیا پستی وبلندی داره کی گفته همه ازدواجایی که قبلش دوست بودن اخر وعاقبتش بد بوده؟؟بهت توصیه م ...

اره واقعا خودمم بهش فک کردم باید حتما برم

مرسی عزیزم همین ک با یکی حرف زدم یکم اروم شدم

والا بنا بر تجربه این جور دعواها و قهر کردنا یا از سر تماس خیلی زیاد در طول روزه یا دلتنگی ندیدن همد ...

اره دقیقاا کوتاه نمیایم درمقابل هم متاسفانه

و این میتونه بخاطر این باشه ک فاصله سنیمون ۳ ساله؟

اره دقیقاا کوتاه نمیایم درمقابل هم متاسفانه و این میتونه بخاطر این باشه ک فاصله سنیمون ۳ ساله؟

نه عزیزم اصلا ربطی نداره،چون هنوز به پختگی لازم نرسیدین که متوجه شین گاهی لازمه یکی از طرفین باید کوتاه بیاد و مراعات کنه گاهی شما و گاهی ایشون،شاید شما این موضوع رو مطرح کنین و یکی دوبار اول شما کوتاه بیاید ولی اگر دیدین که عادت داره میشه براش بهش تذکر بدین

سعی کن که رابطه رو به سمت درک متقابل ببری اینجوری یه محک واسه خودتم هست که ببینی میتونی هدایتگر خوبی باشی،چون خانوما همیشه سمت و سوی رابطه رو مشخص میکنن جون هوش رابطه توی خانوما بالاتره