2777
2789
عنوان

نوشیدنی نامشروع

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 55 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر نماز نمیخونه سعی کن نماز خونش کنی . شاید تاثیر داشته باشه

اتفاقا به نماز پایبنده شاید سروقت نخونه اما حتما میخونه و قضاش نمیکنه ماه محرمم اصلا مشروب نمیخوره چشم پاکه و خوش اخلاق تنها کار خلافش اینه

اگه کم میخوره و مست نمیشه چه اشکالی داره؟  دلش میخواد بخوره تا وقتی مست نشه و خل بازی در نیاره و به کسی اسیب نرسونه چه مشکلی داره؟ 

طُلوعِ صادِقِ عُصیانِ مَن، بیداری ام باش✌💚
چطور از بچگی عادت داره؟از بچگی آخه؟مگه میشه؟یعنی خانولدش به زور بهش میدادن؟

نه عزیزم منظورش اینه ۱۸ سالگی با رفیقاش میخورده خانوادش مخالفن با مشروب

اگه کم میخوره و مست نمیشه چه اشکالی داره؟  دلش میخواد بخوره تا وقتی مست نشه و خل بازی در نیاره ...

من بااین موضوع مشکل دارم دلم نمیخواد ذره ای بخوره چون توی دین اسلام حرام چه کم چه زیاد حرامه

فقط میدونم گیر دادن در این موارد خیلی اشتباهه.. کلا سعی کن بفهمی که اون یه انسان جدا با علایق و سلیقه های جداست. مجبورش نکن مثل تو باشه.. من خودم مذهبی ام و اصلا با این چیزا موافق نیستم. اما همسر منم یه کم گوشه خونه همیشه داره چند ماه یه بار یه کوچولو میخوره. من اصلا کاری ندارم واقعا فکر نمیکنم به من ربط داشته باشه

من بااین موضوع مشکل دارم دلم نمیخواد ذره ای بخوره چون توی دین اسلام حرام چه کم چه زیاد حرامه

عزیزم اخه شما که مسئول حلال و حرام اون نیستی.. ینی میخوای روی آخرتش هم نفوذ داشته باشی؟؟!! خواهرانه بهت میگم حریم شخصیش رو ازش نگیر چون تبعات این کار دامن خودت رو میگیره

فقط میدونم گیر دادن در این موارد خیلی اشتباهه.. کلا سعی کن بفهمی که اون یه انسان جدا با علایق و سلیق ...

اما من خودمو مسئول میدونم دوست عزیز

همسرم هیچوقت جلوی من نخورده و اصلا ندیدم توی خونه داشته باشه یا جایی نگه داره که البته در اون صورت برخورد خیلی شدیدی باهاش میکردم فقط وقتی میره بیرون مثلا هفته ای یبار میخوره من کلا بهم میریزم

اما من خودمو مسئول میدونم دوست عزیز همسرم هیچوقت جلوی من نخورده و اصلا ندیدم توی خونه داشته باشه یا ...

نمیدونم عقاید انسانها با هم فرق داره ولی سعی کن مثل مادر و پدرش نباشی و بازخواستش نکنی..