2777
2789
عنوان

نوشیدنی نامشروع

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 55 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره میگه عادت کردم

اینکه آدم مقیدیه واینکه میگه عادت کرده یعنی احتمال موفقیتتون زیاده...راهش اینه که قبح این عمل رو درک بکنه عمیقا متوجه بشه همون کسی که دستور نماز داده این مورد رو حرام کرده...اونوقت تلاش میکنه برای ترک عادت ..اینم مثل بقیه گناها که باید ترکش کنه..هر آدمی باید اسماعیلش رو قربانی کنه...برای ترک عادات ناپسند مشاور یا روانشناس میتونه راه حل بده..مثلا یه مجازات برای خودش تعیین کنه..که مثلا فلان مقدار رو که زیاد هم باشه صدقه بده..باید مجازات جدی گرفته بشه..نوشیدنی دیگه ای رو جایگزین کنه.‌‌اگه ماه محرم میتونه جلوی حودشو بگیره پس بقیه مواقع هم میتونه..

نمیدونم عقاید انسانها با هم فرق داره ولی سعی کن مثل مادر و پدرش نباشی و بازخواستش نکنی..

شریک زندگیشه گلم..خب براش مهمه..قراره همراه همدیگه باشن ..با کمک همدیگه عیوبشون رو رفع کنن وکامل بشن..بازخواست ودعوا وجنجال نه..دوستمون راه حل میخاد

اینکه آدم مقیدیه واینکه میگه عادت کرده یعنی احتمال موفقیتتون زیاده...راهش اینه که قبح این عمل رو درک ...

امیدوارم عزیزم البته خودمم بهش گفتم تو که به همه ی دستورات عمل میکنی و جز بچه های هیئت امام حسینی باید بدونی اینکارم خدا ممنوع کرده ولی اون نمیخواد قبول کنه و میگه دروغه این حرف و از خودشون درآوردن و گناه نداره البته من میدونم که نمیخواد بپذیره گناهه

امیدوارم عزیزم البته خودمم بهش گفتم تو که به همه ی دستورات عمل میکنی و جز بچه های هیئت امام حسینی با ...

بپرسید ازش که از کجا مطمئن شده که بقیه چیزها راسته اما این یکی دروغه؟

من نمیدونم در گفت وگو با شما چه دلایلی میاره اما میتونی با کارشناس مذهبی خبره مشورت کنی مسلما دلایلش ساده وابتدائیه وقانع کردنش به لحاظ منطقی کار ساده ای هست...اما اونچه که تاثیر گذاره اینه که مسئله به عمق وجودش نفوذ کنه..همنشین بد در دراز مدت اثر میذارن رو آدم یا فیلم ها یا هر چیز دیگه..شما ببین منشا این تفکرش چیه؟

بپرسید ازش که از کجا مطمئن شده که بقیه چیزها راسته اما این یکی دروغه؟ من نمیدونم در گفت وگو با شما ...

مرسی از راهنماییهات عزیزم انشاا...به قول شما بایه کارشناس مشورت میکنم انشاا... که بتونم راهی پیداکنم ممنون

امیدوارم عزیزم البته خودمم بهش گفتم تو که به همه ی دستورات عمل میکنی و جز بچه های هیئت امام حسینی با ...

دیگه خدایی همه مسلمونا که هیچ ادیان ابراهیمی جمیعا روی این مسئله اتفاق نظر دارن!!غیر از یه سری تحریف کوچیک که جدیدا در مسیحیت بعد قرون وسطی به وجود اومده وفقه شافعی اگه اشتباه نکنم که اونم با شرایط خیلی خیلی خاصه!!همه مسلمونااتفلق نظر دارن که یزید علنا مشروب میخورده وکاملا بدیهیه که اما حسین  از هر نظر پاک ومبرا بودند وهمینطور در این مورد خاص با یزید در تقابل بودند به جنگ با یزید رفتن..‌به جنگ با شرابخواری..جنگ با اینکه قبح گناهانی مثل مشروبخواری بریزه