2777
2789

نرو همش سرابه

خدایا نه بهم پول دادی😒 ن اخلاق دادی😒 ن جذابیت دادی😒 ن شوهر با شعور دادی😒 تو ایرانم ب دنیا اومدم. خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😢😆 نمیگی الناز بسه😂😂انقد تیکه ننداز😒😂 هر کی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه ؛تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی😡😓 اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی😢 خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی نوکرتم😥😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام وقت و سرمایه ات رو در این نوع شرکتها هدر نده بازاریابی شبکه ای یا هرمی سود اصلیش به سرش ...

همشون؟ حتی شرکت های خیلی معروف مثل پنبه ریز و بیز و اینا؟

اکه از لحاظ شرعی مشکل داره پس چجوری قانونی شده و صنف داره و این حرفا؟

خب از چ نظر میگید...از طرفی من از جنبه مالیش نمیگم میخوام سرم گرم شه مثلا ضرراش بیشتر از منافعشه؟

از همه نظر.فقط شستشوی مغزی میدن.هم ضرر مالی میکنی هم بعدا مورد تمسخر اطرافیان قرار میگیری و خودتو ی بازنده میببینی

خدایا نه بهم پول دادی😒 ن اخلاق دادی😒 ن جذابیت دادی😒 ن شوهر با شعور دادی😒 تو ایرانم ب دنیا اومدم. خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😢😆 نمیگی الناز بسه😂😂انقد تیکه ننداز😒😂 هر کی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه ؛تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی😡😓 اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی😢 خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی نوکرتم😥😢
حتی اون شرکتهایی که ذکر کردید نظرم اینه که وارد اینجور شرکتها نشو.جز ضرر چیزی عایدت نمیشه.بازم ص ...

من خودمم موافق نبودم و علتم هم این بود که حس خوبی نداشتم به این کار ولی وقتی با چند نفر که تو این کار بودن صحبت کردم دلایل مخالفتم رو گفتم کاملا قانع شدم ولی هنوزم نمیدونم چرا نه یا چرا اره و همه میگن نرو ولی دلیل قانع کننده نمیگن

از همه نظر.فقط شستشوی مغزی میدن.هم ضرر مالی میکنی هم بعدا مورد تمسخر اطرافیان قرار میگیری و خودتو ی ...

شستشوی مغزی ... آره خودمم دارم احساس میکنم دارم تحت تاثیر قرار میگرم😅

مالی هم که خب مجبور نیستم بیشتر از نیاز خرید کنم که نتونم بفروشم ازین نظر اوکیه

ولی خب تمسخر چرا؟

چ وحشتناک تعریف میکنید...خب دلایلیتون چیه؟

كاملا با حرفاي پسرجوانمرد موافقم 

٢ نمونه زنده رو از نزديك ديدم 

١) فاميلاي من حدود ٢ سال قبل توي . يكي از اين شركتا فعاليت داشتن كلي هم اميدوار بودن سرگروه اصليه همش با يه هيونداي شاسي بلند ميومد و اره من نداشتم و از همين راه به اين ثروت رسيدم و ..... ااينام هر سري كلي جنس ميخريدن (( ٢٠ ميليون وام اوردن)) كه ميبايست ميفروختن كه ضرر نشه .... خب مگه فاميل ماهي چندبسته دستمال كاغذي ميخواد چند تا رنگ مو مصرف ميكنه و..... همش رو دستشون موند شروع كردن به فروش توي مدارس و دانشگاه اما اونجام همين بساط بود اخرشم ضرر كردن و هيچي به هيچي 

٢) همسر خودم تازه ازدواج كرده بوديم توسط همكارش براي يكي از اين پروژه هاي هرمي تشويق ميشد ولكن هم نبود اخرش قبول كرد كه پرزنت بشه كه براي پرزنت شدن منم همراهش رفتم يكي از گرونترين رستوران هاي تهران اقاهه كت و شلوار و كروات انچناني و كلي صحبت و اينده درخشان و ..... همسرمم گفت بايد فكر كنم كه اصلا زيربار نميرفت و همش اصرار كه همين الان خريد كن خلاصه ما از دستش در رفتيم ولي ولكن نبودن همش تماس ميگرفتن وقتي همسرم گفت يه سري سوال دارم و اينا ايندفه بردنش يه خونه (( من همراهش نبودم)) 

ميگه خونه هيچي نداشت يه زيرانداز بزرگ توي اشپزخونه هم يخچال يه سري پسرم  دور يه ماهيتابه بزرگ املت نشسته بودن و همه هم خوشحال و شاد از پول بيزحمتي كه قراره به جيب بزنن همون لحظه گفته بود عاقبت من اون رستورانه نيست همين املت و پيازه كه دوسش ندارم ..... سريع اومده بود بيرون 

این نیز بگذرد
چندتا از اقواممون تو بازایابی هستن من واقعا اذیتم هرجا هستن تا میگی سلام میگن بیا خرید و یه سره محصو ...

😂 قبول دارم ازین لحاظ خیلی مزخرفه

ولی این گروهه که منو دعوت کرده خیلی عجیبه تا حالا ۷/۸ جلسه آشنایی فقط رفتم و دوستم هم نزدیک ۶ ماهه داره باهاشون کار میکنه نه بهش گفتن خرید سنگین بکنه نه فروش آنچنانی داشته باشه نه کسیو دعوت کنه...همش کتاب میگن بخونید و سخنرانی ببینید و کلاس فن بیان و زبان بدن و این جور چیزا میزارن و میگن خودت از محصولات استفاده کن که پیشرفتو تو خودت ببینن میگن به جای اینکه دنبال بقیه باشی باید بقیه ازت بخوان اون محصول و کارتو بهشون معرفی کنی...

ازین نظر واقعا برام عجیبه و خودشون هم خیلی باسواد به نظر میرسن لااقل سخنوران خوبین با اینکه نه از شاخه های بالان نه پولدارن...همینش واقعا منو به چالش کشیده و مردد کرده

😂 قبول دارم ازین لحاظ خیلی مزخرفه ولی این گروهه که منو دعوت کرده خیلی عجیبه تا حالا ۷/۸ جلسه آشنای ...

بادران؟ 

خب آره ولی بالاخره از یه جاییبه بعد شما سود زیادتری میخوای و باید براش تلاش کنی و فروش و زیرمجموعه بالا داشته باشی همیشه که مثل اول کار نیست