سلام به روی ماهتون 😘🙋
یه تاپیک شکلاتی تقدیم به نی نی سایتی های گل
نوتلا خونگی :
مغز فندق : یک لیوان
روغن گیاهی: دو قاشق غذا خوری
( روغن ذرت یا کنجد یا زیتون , هسته انگور و ...)
شیر خشک : دو قاشق غذا خوری
پودر کاکائو: دو قاشق چایخوری
پودر قند یا عسل : دو قاشق غذا خوری

.
ابتدا فندق هارو بریزید توی سینی و تو فر به مدت پنج دقیقه با حرارت 200 سانتی گراد تست کنید
یا توی ظرفی بریزید بزارید رو حرارت کم تا برشته بشه

.
بعد با دست ماساژ بدید تا پوستش کنده بشه و بزارید تا سرد بشه

.
حالا بریزید توی غذا ساز یا اسیاب برقی تا پودر بشه بعد انقدر بزنید تا یکدست و روون بشه مثل کره

.

.
حالا بقیه مواد و بریزید و به صورت پالس های کوچیک بزنید چون نباید بیش ازین داغ بشه

.
حالا نوتلا اماده ست بچشید و بر حسب ذائقه تون
اگر تلخ تر میپسندید پودر کاکائو
اگر سفت تر شیر خشک
اگر روان تر روغن
اگر شیرین تر عسل یا پودر قند
اضافه کنید.
نوش جون

ِ

.

.

.
دنت خونگی :
خامه صبحانه : 150 گرم
پودر کاکاعو : دو قاشق غذا خوری
نشاسته ذرت : چهار قاشق غذا خوری
شیر : یک لیوان
شکر : چهار قاشق غذا خوری

همه مواد
و باهم مخلوط کنید روی حرارت کم بزارید و مرتب هم بزنید تا به غلظت فرنی برسه .بعد خاموش کنید و بعد از خنک شدن پنج دقیقه با همزن برقی بزنید

.

.

.
