2821
2789
عنوان

خانمهایی که رحم تک شاخ دارین بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 39499 بازدید | 353 پست
من باردار شدم الان پنج هفته استراحت مطلق .اگه گروهی پیدا کردم که تک شاخها جمع باشن بهتون اطلاع میدم

خداروشکر عزیزم ایشاله نی نی و خودت صحیح و سالم این مدت رو طی کنید     

خداروشکر عزیزم ایشاله نی نی و خودت صحیح و سالم این مدت رو طی کنید      

ممنون عزیزم طول بارداریم میام اینجا از مراقبت هام و کارهایی که دکتر برای این مشکل برام تجویز میکنه میگم

خدا از خودمون بیشتر ما و عزیزامون رو دوست داره پس خودمون و دلواپسی ها برای عزیزای دلمون رو به خدا بسپاریم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام میگم پس چرا دکتر به من استراحت نداد گفت تک شاخی برو دوهفته دیگه بیا برا قلب به نظرت عوضش کنم،؟

دکتر من با توجه به سابقه نازایی و اینکه از آی وی اف هم نتیجه نگرفته بودم احتیاط کرده..هر چند من مطلق هم نیستم یعنی همش دراز کشیده نیستم نصف بیشتر روز نشستم و پاهام دراز هست..گه گداری کسی خونه نباشه مجبورم بلند بشم یه کاری بکنم ولی نه زیاد 

خدا از خودمون بیشتر ما و عزیزامون رو دوست داره پس خودمون و دلواپسی ها برای عزیزای دلمون رو به خدا بسپاریم 
دکتر من با توجه به سابقه نازایی و اینکه از آی وی اف هم نتیجه نگرفته بودم احتیاط کرده..هر چند من مطلق ...

انشالله که بارداریت بی خطر باشه و کوچولوت سالم به دنیا بیاد برات صلوات فرستادم 

من واقعا کسی نیست کمکم کنه ولی خب فقط کمردرد دارم شوهرم سرکاره همش غذای ساده درست میکنم چیز سنگین هم برنمیدارم صبح 2 ساعت عصر هم 3 ساعت میرم سرکار به نظرت بیشتر استراحت کنم؟ راستی زنگ زدم از دکترم پرسیدم گفت نگران نباش تو سونوی ان تی طول سرویکس اندازه میگیریم اگه کوچیک باشه سرکلاژ میکنیم. راستی از کجا فهمیدی تک شاخی من دکتری که برا نازایی میرفتم پیش عکس رنگیمو دید گفت یا تک شاخی یا دوشاخ باید لاپارا بشی منم نرفتم دیگه ولی این دکترم با اطمینان گفت تک شاخی

پسرم همه دنیام 😘💋💕

نگران استراحتت نباش همین که کار سنگین نکنی کافیه.من که خونه نشین شدم به خاطر اینه که شغلم سه ماهه اول ضرر داره برای جنین.

چه خوب که از دکترت پرسیدی سوال منم بود‌..ولی نمیدونم اگه تو ان تی سرویکس خوب باشه یعنی تا آخر هم خوبه؟به نظرم همون اول سرکلاژ بشیم بهتره چون هفته های بالاتر میگن به کیسه آب ممکنه صدمه بزنه..حالا فعلا این سه ماه رو رد کنیم دوستم بقیه ش رو آسه آسه میریم جلو..

برای عکس رحم  هم من چون میکرو کردم قبل از عمل بهم گفتن عکس رنگی بگیر که اونجا فهمیدم ..من خودم چندین بار برای خیلی از خانم ها این عکس رو انجام داده بودم و تو این مدت رحم دو شاخ و کمانی زیاد دیده بودم ولی شانس من این مورد نادر رو تو عکس خودم دیدم 😉😉تک شاخ با سونوی واژینال هم مشخص میشه

من عکسم رو اینجا میزارم اگه خواستی شما هم بزار دوستایی که مثل ما هستن کمن و همش تو استرس .

نگران استراحتت نباش همین که کار سنگین نکنی کافیه.من که خونه نشین شدم به خاطر اینه که شغلم سه ماهه او ...

چون ریپلای نکردی متوجه نشده بودم الان از عکسم عکس میذارم تو ک تخصصت بالاست ببین چجوریه

پسرم همه دنیام 😘💋💕
چون ریپلای نکردی متوجه نشده بودم الان از عکسم عکس میذارم تو ک تخصصت بالاست ببین چجوریه

آها راست میگی ریپلای نکردم..این روزا هم اینقدر تو تاپیک های مختلف میریم 😉😉😉

تخصص آنچنانی که ندارم نظر لطفته ..در حد حیطه کاریم یه تجربه هایی دارم فقط

عزیزم تو تک شاخ سمت راستی و خداروشکر با همون یک لوله باز باردار شدی.. خدا خیلی بزرگه .خودش ما رو با این ناهنجاری خلق میکنه..خودش هم به وقتش معجزه میکنه ..فتبارک الله احسن الخالقین.‌من امروز صدای قلبش رو شنیدم و یه نذری که داشتم رو همین امروز میدم 

عزیزم تو تک شاخ سمت راستی و خداروشکر با همون یک لوله باز باردار شدی.. خدا خیلی بزرگه .خودش ما رو با ...

خداروشکر عزیزم چندهفته ای الان من کی برم برا سونو قلب الان ۵ هفته و ۵ روزم

پسرم همه دنیام 😘💋💕
خداروشکر عزیزم چندهفته ای الان من کی برم برا سونو قلب الان ۵ هفته و ۵ روزم

من طبق پریودم هفت هفته هستم ولی سونوی دیروزم طبق crl زده شش هفته و یک روز.‌شما همون هفت هفته برو انشاله قلبش رو هم میبینی 

سلام منم رحمم تک شاخ هس. بار سومه که انتقال جنین داشتم.دفعه های پیش نتیجه منفی بود. امروز روز 7 انتقال جنینم هس.صبح شنبه یه لکه کوچیک خون تو لباسم بود،امیدوارم لک لانه گزینی باشه.

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز