2821
2789

من تو شهرمون تنهام وفک نمیکنم اجازه بدن شوهرم تو بیمارستان دولتی بیاد همراهم باشه

میخواستم بدونم میشه تنها باشم وموقع درد برم بیمارستان وزایمان کنم؟بیمارستان قبول میکنه؟

لطفا فقط اگه کسی تجربه داشته بگه!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نمیدونم به خدا 

ولی من برا بچه اولم همراه نذاشتن پیشم بمونه 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

عزیزم الان بیشتربیمارستانا همراه نمیزارن کنارت بمونه منم تنهام‌ سرزایمان اولم مادرشوهرم بود اما ایندفعه میگه نمیام مریضم 

دخترم مشت من.. پسرم پشت من...        اقامم تاج سرم😍                    زندگیم فدای بچهام 

مادرشوهرمن 36 سال پیش تنهای تنها تو بیمارستان دولتی زایمان کرده اما برای شب اتاق خصوصی گرفته پدرشوهرم پیشش مونده

الان که با اینهمه امکانات راحت تر هم هست

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

من الان چند ماهه دارم دعا میکنم موقع زایمانم هیچکس نباشه تنها برام چون میدونم بعدش اماج حرفها و حملات شروع میشه که واقعا دیگه کشش ندارم

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
عزیزم الان بیشتربیمارستانا همراه نمیزارن کنارت بمونه منم تنهام‌ سرزایمان اولم مادرشوهرم بود اما ایند ...

من خودم دلم میخواد کسی نیاد همراهم باشه،فقط زایمان اولمه وتجربه ندارم،نمیدونم قراره چ اتفاقی تو بیمارستان بیفته

پس اگه همراه نباشه میتونم از پس خودم بر بیام؟البته خودم زرنگم،فقط گفتم شاید توبیمارستان یه سری کار باشه که خودم نتونم از عهدش بر بیام