2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من دختر عمه م دو ماه پیش انجام داد .بعد شاید یه ماه کاملا از بین رفت و خیلی خیلی درد داشت وقتی ازش چربی کشیدن و اصلا خوب نشده بود کاملا مصنوعی بود .دکترشم خیلی خوب بود اما بعد یه ماه از بین رفت و فقط الان دل درد شدید داره بعد دو ماه

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
شما الان زیر پست من گفتی انجام دادی که 😮

بله من انجام دادم نگفتم ندادم، خواستم نظر بقیه رو بدونم ببینم رضایت دارن یا نه

روزگار اما وفا با ما نداشت.طاقت خوشبختی ما را نداشت ...
عزیزم من دختر عمه م دو ماه پیش انجام داد .بعد شاید یه ماه کاملا از بین رفت و خیلی خیلی درد داشت وقتی ...

میشه اسم دکترشونو بهم بگین ممنونم 

برا شفای*حالم*یه صلوات میفرستی تا منم به امید خدا بخندم ؟
من خط خندم و ژل زدم .عالی شد .خیلی قشنگ شد صورتم ولی زود رفت .دوست جاریم چربی زده میگه خیلی راضیه

میشه از دوست جاریتون بمرسید پیس کی انجام دادن راصین ماندگار برا ایشون چقدر بوده ؟

برا شفای*حالم*یه صلوات میفرستی تا منم به امید خدا بخندم ؟

تزریق چربی اصلاً به سینه هاتون نزنید چون خدایی نکرده اگر توده تو سینتون پیش بیاد اصلا قابل تشخیص نیست.

ولی تزریق چربی به صورت اوکیه من انجام دادم 5 سال پیش هنوز مونده خطریم نداره دکتر نیلفروش زاده و متخصصینشون کلا تزریقشون هم حجم میده هم میتونین فقط برای جوانسازی انجام میدن من که خیلی راضیم

عزیزم من دختر عمه م دو ماه پیش انجام داد .بعد شاید یه ماه کاملا از بین رفت و خیلی خیلی درد داشت وقتی ...

نه مامانم تزریق چربی کرد با نیلفروش 5 سالو نیم پیش هنوزم مونده. اونیکه شما میگین برای جوانسازیه. تزریق چربی ای که واسه جوانسازی باشه حجم نمیده. ما مشاوره شدیم همه اینارو توضیح داد. مامان منم میخواست حجم بده چون صورتش لاغر بود

تزریق چربی اصلاً به سینه هاتون نزنید چون خدایی نکرده اگر توده تو سینتون پیش بیاد اصلا قابل تشخیص نیس ...

من ک زیر چشمم زدم دوسال پیش، کوله گوله شد، قرینه هم نشد، زیر یک چشمم ی ورم همیشگی موند انگار کتک خوردم