2777
2789
عنوان

مخالفت خانواده پسر

306 بازدید | 13 پست

سلام دوستان خواهر من 7ماهه با یه آقایی درآشناییه ازدواجه اینم بگم خواهرم واون آقا یه ازدواج ناموفق داشتن ولی خواهرم بچه نداره اون آقا یه پسر7 ساله داره .بعد از اینکه خواهرمو دیده به خانوادش اطلاع داده وتا الانم 3 بار برای آشنایی اومدن خونمون .اونا از نظر موقعیت خیلی از ما بالاترن ولی اینو اولش گفتیمو گفتن برای ما ملاک نیست .خواهرم وپسره باهم تلفنی در ارتباطن وچندبارم بیرون قرار گذاشتن صحبت کردن ولی خانواده ها نمیدونن الان عاشق هم شدن وای زن عموی پسره که سرزبونداره واوردنش برای صحبت به مادرم گفته شاید دختره الان قبول میکنه بچه رو نگه داره وبعدا بزنه زیرش وهمینم به خانواده پسره گفته وباعث شده پدرومادرپسره بخاطر علاقشون به نوشون به پسره بگن نگیرش.چون زن عموخودشچنرنفرو پیشنهاد داده ولی پسره گفته اینو میخوام.الانم عاشق همن وخواهرم خیلی عذاب میکشه چون وابسته شده به نظرتون پسره چیکار کنه خانوادش راضی بشن؟

ای که دستت میرسد کاری بکن/  پیش از آن کز تو نیاید هیچ کار

خب خواهرت واقعا میتونه پسر بچه ۷ ساله رو بزرگ کنه؟ کار سختیه

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

عزیزم 

به خواهرت بگو اگر واقعا برای اون طفل معصوممیتونه مادری کنه میتونه واقعا خوب تربیت و بزرگش کنه قبول کنه 

خواهش میکنم بهش بگو 

اگر نه از سر اینکه فقط شوهر کنه و خودشو راحت کنه ازدواج نکنه 

مسئولیت اون بچه از زندیگشم مهمتره 

🌹امام زمان عزیزم ظهور کن که گره مشکلات هممون به واسطه شما باز میشه.🙏🏻اللهم عجل لولیک الفرج🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسری که برای ازدواج دومش هنوز هم خانواده اش دخالت می کنه بهتر وارد رابط نشه که برای بار دوم یه نفر دیگه هم بدبخت کنه اول مستقل بشه بعد 

چرا از این می ترسی که ممکن همه چیز خراب بشه!! هیجان این داشته باش که همه چیز می تونه رو به راه بشه!!

اولا اون آقا با هر کی ازدواج کنه شاید زنش بعد یه مدت نتونه دریت از بچه نگهداری کنه چون وقتی توی موقعیت قرار بگیره اون زن تازه میفهمه چقدر سخته بزرگ کردن بچه یه نفر دیگه و یک فرد با گذشت و صبور رو میطلبه این ازدواج.  دوما اگر نگران نوشون هستن چرا خود پدر بزرگ مادر بزرگ نگه نمیدارن بچه رو 

استاتر به خواهرتون هم بگین احساسی تصمیم نگیره اینکه ثواب داره یا موقعیت خوبی داره داماد یا ازدواج کنم و برم همش از چاله به چاه افتادنه.من از نزدیک دیدم سختی بزرگ کردن فرزند توی ازدواج مجدد رو که کلی مشکلات ایجاد کرده بین عشق زن و شوهر

عزیزم  به خواهرت بگو اگر واقعا برای اون طفل معصوممیتونه مادری کنه میتونه واقعا خوب تربیت و بزر ...

خواهر من خیلی دختر مهربون وکم توقع ومظلومیه میتونه نگهش داره ولی خوب چون سرزبون نداره فکر میکنن نمیتونه یا شایدم اون زن عموش میخواد خودش از بین آشناهاش براش زن بگیره وپسره چون خواهرموخواسته میخواد رایشونو بزنه آخه پسره قبل خواهرم از زنها بدش می اومده ونمیرفته خواستگاری .

اگه خواهرت قبول داره بچرو نگه داره که همه چی حله دیگه

اره قبول کرده ولی زن عموش میگه اگه بعد ازدواج گفت نگه نمیدارم چی؟یعنی داره احتمال میده و واسه همین این دوتارو ازهم جدا میکنه پسره هم خجالتیه وگفته میخوامش ولی خوانوادش گفتن نه.الان مونده چطوری راضیشون کنه که  برای خواستگاری اصلی بیان؟

استاتر به خواهرتون هم بگین احساسی تصمیم نگیره اینکه ثواب داره یا موقعیت خوبی داره داماد یا ازدواج کن ...

احساسی نیست چون اول با عقلش قبولش کرده جواب مثبت داده بعد این موضوع عاشق شدن والان واقعا داره عذاب میکشه چون همه فامیلم جریانو میدونن .

احساسی نیست چون اول با عقلش قبولش کرده جواب مثبت داده بعد این موضوع عاشق شدن والان واقعا داره عذاب م ...

دعا کنین هر چی خیره پیش بیاد و اگر تونستین قبلش حتما مشاوره ازدواج بفرستینشون

اگه خواهرت مشکلی نداره با این موضوع و به آقا هم گفته که مشکلی ندارم الان دیمه وظیفه اون آقاست که خانواده اش رو راضی کنه 

درسته که اون ها هم نگران نوشون هستن ولی مسلما پدر بچه بیشتر باید نگران باشه و اگه اون تایید کرده خانم رو چرا پدر مادرش قبول نمیکنن عجیبه

مسلم بدونید این مرد هنوز هم به خانواده اش وابسته است متاسفانه و این اونه که باید همه چیز رو حل کنه

خواهر من خیلی دختر مهربون وکم توقع ومظلومیه میتونه نگهش داره ولی خوب چون سرزبون نداره فکر میکن ...

خب اگر واقعا ایطوره 

بنظرم اول باید خواهرت با اون پسر بچه ارتباط برقرار کنه و یه جورایی خیال اونارو راحت کنه که واقعا ادم خوبیه

🌹امام زمان عزیزم ظهور کن که گره مشکلات هممون به واسطه شما باز میشه.🙏🏻اللهم عجل لولیک الفرج🙏🏻