2777
2789
عنوان

راه حل ترک سیگار سراغ دارید؟

3239 بازدید | 8 پست

سلام به همه. من و دوستم از چهار سالگی تا الان با هم خیلیی صمیمی هستیم...اول من ازدواج کردم بعد یک سال اون.. از شانسش شوهرش سیگار میکشه حدود 6 تا 7 نخ تو روز.... حالا دوستم میخاد سر این قضیه جدا بشه من خیلییی ناراحتم چون شوهرش واقعا خوبه  . تو رو خدا هر کس راه حلی سراغ داره چه سنتی چه درمان و دکتر و... بگه حتما. به نظر من سیگار کشیدن نباید دلیل جدایی باشه چیزی کخ میشه حلش کرد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سیگار کشیدن خیلی چندش آوره همیشه خونه پر از دود میشه زن بچه زودتر از خود فرد سیگاری مریضی تنفسی میگیرن هروزم باید گردگیری کنی تمام دود سیگارا میشینه رو درو پنجره و صفحه تلویزیونو کلا کل خونه . خیلی بده اصلا نمیشه بش نزدیک شد همیشه بوی گند سیگار میده همیشه باید از خودشو بوی دودش فرار کنی . بعد چند سال فرشو پتو موکتام سوراخ سوراخ میشن به خاطر شوهر سیگاری. در کل خیلی بده طلاق بگیره بهتره

باسلام خدمت همه خانوم های عزیز

سیگار و قلیون جزو معضلات زندگی مردم شده ، جالب اینجاست که همه میدونن سیگار و قلیون ضرر داره اما بازهم میکشن!

خدابه داد دل اون خانومهایی برسه که شوهر یا پسرشون تو خونه سیگار یا قلیون میکشن ، چون اون بیچاره ها هم باید همون هوارو تنفس کنند و سم نیکوتین وارد ریه اونها هم میشه. البته خیلی از آقایون یا خانوم هایی که سیگار یا قلیون میکشند بعد از مدتی خودشون کلافه میشن و دوست دارند که ترک کنند، اما هربارکه تلاش میکنند موفق به ترک نمی شند. باید بگم که ترک سیگار با زور و زحمت و فشار و تهدید کار ساز نیست! قرص و آدامس نیکوتین هم موقتیه! الکترو اسموک و این قرتی بازی ها هم فقط پول تو جوب ریختنه !

مهندس الهی کسیه که خودش بعداز 15سال تونسته سیگاروقلیون رو برای همیشه بزاره کنار و تابه امروز افراد خیلی زیادی با روش ایشون موفق به ترک دائمی سیگار و قلیون شدند. تفاوت روش مهندس الهی بابقیه در این هست که ایشون فقط روی ذهن کار میکنند بطوریکه بعد از دیدن فیلم ویدئویی کارگاه ترک سیگار و قلیون فرد از سیگار و قلیون متنفر و منزجر میشه . برای اونهایی هم که میگن اراده ندارم و نمیتونم جلوی هوس سیگار و قلیون رو بگیرم هم دوتا فایل سابلیمینال درست کردن که یک موسیقی درمانی هست که فقط باید گوش داده بشه و هیچ زحمت و سختی نداره!

این محصول واقعا ارزون و کارسازه، میتونید اسم ایشون رو توی گوگل سرچ کنید و درسایت مرتضی الهی مصاحبه افرادی روکه بااین روش جدید موفق به ترک سیگار و قلیون شدند رو ببینید. 021-77521261-77641650 برای اطلاعات بیشتر هم میتونید با این شماره ها تماس بگیرید.